Diskuze

Lidé u amerického velvyslanectví demonstrovali za právo na potrat

V sobotu odpoledne se v Praze sešli zastánci práva na potrat. Shromáždění svolalo Amnesty International před velvyslanectví USA. Lidé měli přijít vyjádřit svůj nesouhlas z možného vývoje ve Spojených státech, který znesnadní tamním ženám možnost podstoupení potratu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

"Moje dite, moje vrazda. Nikdo mi do toho nema co mluvit."

Ach jo...

1 2
možnosti

popravdě takové zkratkovité uvažování mě nějak nepřekvapuje ono vidět situace černobíle je na sítích in už dlouho....pak se není čemu divit, že se reprodukují takové blbosti, že?

0 0
možnosti
TT

Všecko pěkný, ovšem účastnit se čehokoli, co organizuje AI, je ostuda.

1 1
možnosti

no nevím, ale vy asi dáváte hlavně pozor, aby jste se ničeho neúčastnil

0 0
možnosti
JM

Každý jednotlivec musí být zodpovědný za své jednání. Jestliže někdo neumí souložit tak aby neudělal nechtěné dítě, taksouložit nemůže. Je to velmi jednoduché.

2 3
možnosti
SW

Vy jste ale vtipny. Jedina 100% antikoncepce je bud abstinence nebo sterilizace zen. Ostatni metody jsou ucinne, ale ne 100%. Takze soulozit zodpovedne ano, ale nehody se stavaji. A pak jsou i jine duvody, dite chtene, ale treba ne uplne zdrave atd.

0 1
možnosti
JU

J87a40n 84U26l80r51i78c36h

7. 5. 2022 22:41

Komunisté z Amnesty International protestovali před institucí plnou Bieenovych komunistů proti rozhodnutí, které nepadlo....

Nechápu lidi, kteří vzteky šílí, když nemohou likvidovat svoje potomstvo. Je to proti přirozenosti. Potomci jsou to nejdůležitější a nejdrahocennější, co na tomto světě máme.

8 2
možnosti
SW

Potraty jsou stare jako svet a tam, kde jsou zakazane, se delaji. Akorat nelegalne, v prisernych podminkach casto. Pokud nekomu lezi na srdci zmarneny zivot, tak je mnohem horsi, kdyz zenska (a vetsinou matka deti) zemre pri nelegalnim potratu nez kdyz jde zenska na legalni potrat a zivot jde dal.

2 0
možnosti
FE

Věřím, že demonstranti jsou v žoldu Amnesty, souhlasím s tím, aby o potratech rozhodovaly výhradně ženy

0 2
možnosti

je spíš problém, že se obě strany se zakopávají do předem připravených zákopů

0 0
možnosti
JZ

Mozna by stalo za to napsat clanek o tom, jak to ve skutecnosti v USA s potraty je. V soucasnosti nejsou nijak regulovany, takze se najde i nemalo statu, kde se muzete ditete zbavit legalne do doby, nez zacnete rodit.

2 0
možnosti
SW

A take je treba dodat, ze potraty ve 3. trimestru jsou ojedinele, tvori 1% vsech potratu a casto jsou ze zdravotnich duvodu, ne z pleziru. Drtiva vetsina potratu je v 1. trimestru, ne ve 2. a ne ve 3.

3 0
možnosti
Foto

Potrat výhradně se souhlasem otce. Výjimky pouze v případech násilí, trestného činu, či závažné nemoci. Muž cosi ženě předává, aby mohla porodit. Tím pádem má ke svému (budoucímu) potomkovi rovná práva jako žena.

Nechceme snad tvrdit, že když někdo třeba vloží do banky peníze, bude mít pouze ta banka právo určit, co s nimi bude, či si je prostě ponechá anebo je zničí.

6 4
možnosti

muži často dokazují, že jim jejich potomci toho až zas tolik toho neříkají...pro ně je to pár minut rozcvičky ale ženy to prociťují 9 měsíců a to je těžký nemít blízký vztah k tomu narozenému...to je velký rozdíl

5 1
možnosti
SW

Tak republikani z USA urcite budou brat ohled na to, co se kde deje. Ne, pro ne je potratova politika dulezita, stavi se na tom volby. Ve skutecnosti je to pokrytecke az na pudu. Jakmile je dite ven z delohy, tak uz je nezajima. Zadna materska, zadna rodicovska, zadne kvalitni skoly placene statem, zadne extra vyhody pro rodice, zadna podpora materstvi a kojeni. Vse je koncipovane stylem Porod a mazej do prace po 6 tydnech. Budovat pouto mezi rodici a ditetem je utopie. USA ma nejhorsi vysledky, co se tyce rodicovske politiky v zapadnich zemich, nejmensi materskou, nejhorsi predporodni a poporodni peci, nejvic umrti matek a deti pri porodu, mizernou sexualni vychovu a temer nulovou osvetu o antikoncepci, coz se pak odrazi ve statistice o nejvetsim poctu tehotnych nactiletych. Presto jsou nejlepsi zeme na svet. Cesi nemuseji protestovat u americke ambasady, spis si chranit to, co maji. Rozumne zakony, co se tyce potratu a tehotenstvi a luxusni zakony, co se tyce materske a rodicovske dovolene.

3 3
možnosti
JS

Nějak jsem moc nezaznamenal, že by mateřskou Demokrati chtěli nějak reálně změnit. Zajímá je tak akorát desegregation bussing a rasistické dálnice. Možná lehce se toho dotýkala Obamacare.

3 0
možnosti
MM

A právo dítěte na život?

5 4
možnosti
SW

Jenze plod/embryo neni dite.

3 6
možnosti
VJ

V37í50t 61J85ů92z64a

7. 5. 2022 17:46

Naše zákony neumožňují je v jejich věku potratit, ani když za to demonstrují.

2 1
možnosti