Diskuze

V Praze 5 a 6 se rozšířily modré zóny, které zajišťují rezidentní stání

Od pondělí se v Praze rozšířily zóny placeného stání na další oblasti, změny se týkají především Prahy 5 a 6. V šesté městské části se regulace parkování zavedla na Dědině, v Dolní Liboci, na Bateriích a v části Ořechovky a Hanspaulky. V Praze 5 se podle nových pravidel začalo parkovat například na Malvazinkách či v Košířích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Jednu věc nechápu. Většina lidí, Sředočechů i Pražáků, na zóny, které "domácí" mají chránit před nájezdy "přespolních" i obyvateli "znepřátelenách" městských částí, nadává. Proč tedy sakra pořád volíte strany, které se rozhodly, že prostřednictvím podobných buzerací z Prahy osobní automobilovou dopravu vymýtí, protože auto bude dobré akorát na to, abyste s ním stáli před svým domem a ještě za to draze platili?

Chcete mít "progresivní" vedení nebo bydlet ve městě, ve kterém se dá normálně žít a kde normálně funguje doprava?

1 1
možnosti

P26e60t39r 79Č29e83r93m15á36k

19. 11. 2019 17:57

Tak ono reálně žádná strana obecně před volbami nedeklaruje že by chtěla zóny rozšiřovat, to by skutečně byl výsledek tristní neb jak správně píšete škodí naprosto všem.

Pak máte obecnou slepotu lidí - i když všichni vidí jakou cyklofašistickou paseku nadělal Čižinský tak mu pak stačí před volbami změnit značku a tvářit se že ty 4 roky s Krndou vlastně v koalici nebyl a s tím blokování dopravní infrastruktury nemá nic společného a je tam zase - tentokrát pro změnu s hlavním odpůrcem babišovců pirátama.

No a pak máte třeba stranu co naopak deklarovala že parkovací systém jako celek změní, volby v Praze vyhrála, ale skončila v opozici.

0 0
možnosti
DN

Jo jo, rezidente zaplať a máš jistotu, že zaparkuješ .... že to bude na druhý straně "obvodu", je nám, úředníkům jedno

3 1
možnosti
JK

vam nekdo sliboval jistotu parkovani? to bych se divil, protoze se vzdycky rikalo, ze jistotu ma nerezident, ze nezaparkuje (coz teda v praze s novym systemem uz neni pravda), ale ze rezident ma jistotu, ze zaparkuje.

2 0
možnosti
MZ

Tentokrát to zavedení dalších zón v Praze 5 nebylo nic jiného než další rýžoviště na peníze. V oblasti Cibulka totiž parkují jen místní a navíc dole na Kotlářce u konečné tramvaje je obrovské P+R, kde je vždycky nějaké volné místo. Ale Praha 5 si stanovila, že postupně zamodrá všechny ulice ve svém obvodu, tudíž to ještě zdaleka neskončilo.:-/

7 0
možnosti
TM

Nemohu než souhlasit Malvazinky jsou silně rezidentní čtvrtí kam nikdo přespolní rozhodně nejezdí a nebyl zde problém kromě hlavní s parkováním. Proč se tam rozšířila modrá zóna, kromě toho že chce radnice výpalné mne hlava nebere.

1 0
možnosti
VM

Je to jen legální ZLODĚJINA!

3 1
možnosti
ZK

Nedávno jsem zaregistrovala tyto nesmysly u Baterií a u anglické školy na Vlastině. Pracovně tam jezdím, v životě tam nebyl problém zaparkovat. Tohle je jednoznačné výpalné z auta. Praha 6 v tomhle řádí jak černá ruka.

8 1
možnosti
OS

Ono se to dělá dost často preventivně. Někam se namaluje zóna pro rezidenty a pak se musí dát i do okolí, aby se problém prvního místa nepřesunul o dvě ulice dál.

2 0
možnosti
Foto

Bydlím v jedné ze zmíněných části P6. Rozhodně tu přes den není žádný Armageddon zlých parkujících Středočechů. Místní najde flek okamžitě. Rozšíření zón je naprosto průhledné okrádání občanů Prahy 5 a 6.

12 1
možnosti
KM

Informace o navýšení P+R je kde?

5 0
možnosti
DN

O čem??? Co si to, vy občane, vymýšlíte?

0 0
možnosti
Foto

Parkování v Praze je masakr. Jediné rozumné řešení je do města vůbec nevjíždět. K tomu jsou ale potřeba záchytná parkoviště na okraji metropole a dobrá dostupnost MHD.

1 1
možnosti

P41e17t24r 38Č76e34r62m16á41k

19. 11. 2019 18:05

To řešíte ale akorát dojížděče, a ti tvoří v rámci dopravy v Praze naprostou minoritu, většinu obstarají samotní pražané.

1 0
možnosti
PB

P28e31t75r 59B88a78c56í18k

18. 11. 2019 19:12

Modré zóny se rozšiřují, ale další P+R nikde.

3 0
možnosti
DN

A proč, ty by sloužily normálním občanům, tak k čemu se jimi zabývat??!

1 0
možnosti
TZ

T68o60m16á41š 98Z12e45m16a14n

18. 11. 2019 18:42

Měl vzniknout zákon, že parkovací zóny smí mít město jen v mezích středověkých hradeb...

1 1
možnosti