ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Michal Sváček, MAFRA

V pražské restauraci pobodal jeden muž druhého, útoku předcházela hádka

  • 1
V Praze-Holešovicích pobodal v noci na čtvrtek po hádce jeden z hostů druhého. Po útočníkovi pátrala policie, brzy jej zadržela. Je podezřelý z těžkého ublížení na zdraví.

Konflikt se odehrál krátce po jedenácté hodině v restauraci v Dělnické ulici. „Přijali jsme oznámení, že u muže došlo k bodnému zranění v oblasti krku,“ uvedla mluvčí pražských policistů Lucie Drábková.

Po příjezdu hlídky na místo policisté zjistili, že se mezi oběma muži strhla hádka, která eskalovala, až jeden z nich bodl druhého do krku.

Server Novinky.cz napsal, že zraněným je policista v civilu. Policejní mluvčí informaci kvůli probíhajícímu vyšetřování nechtěla komentovat.

Pro zraněného muže přijela záchranná služba. „Šestatřicetiletého muže jsme převezli na ORL do Nemocnice Na Bulovce. Nešlo však o žádné závažné poranění,“ řekla mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Zadržet útočníka se policii podařilo asi po hodině a půl. „Po příjezdu hlídky na místo se podezřelý muž na místě nenacházel, takže po něm policisté intenzivně pátrali,“ řekla Drábková.

K incidentu došlo v Dělnické ulici v pražských Holešovicích.

K incidentu došlo v Dělnické ulici v pražských Holešovicích.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz