JS

J16a64n 29S59p50u98r47e56k

18. 5. 2024 13:00

Každý, kdo vychovával malé dítě, ví, že tohle může být otázka vteřiny a není v lidských silách, mít jej nepřetržitě na očích a být schopen okamžitě reagovat. Tak snad to budou mít u toho vyšetřování ublížení na zdraví na paměti.

VZ

Ale dá se to riziko hodně eliminovat. U nás jsme v době, když se první prcek začal batolit po bytě důsledně využívali na sporáku zadní plotýnky, kam nemohl dosáhnout. Anebo se to na ně alespoň odstavilo. A jednou to pomohlo jako velice účinná prevence. Mladej se motal kolem linky ke sporáku, kde krajní plotna byla ještě horká. Byl varován že je to au, ale sáhl si. Vzápětí řev jak kdyby ho párali, protože si trochu spálil prsty.

Ovšem od té doby stačilo říct, že je to au a sporáku se vyhýbal metrovým obloukem.

JP

Vrtulník dítě přepravil do jediné z pražských nemocnic. Proč rovnou nenapíší, že vrtulník dítě přepravil do nemocnice Královské Vinohrady, když jej jinam ani připravit nemohl, protože je tam jediné popáleninové centrum v Praze a v celých Čechách?

DS

D34u51š12a42n 59S57o80c34h98a

18. 5. 2024 12:59

Nas vezla sanitka do Motola, nastesti to nebylo takto vazne.

MZ

To není nedbalost, ale hloupost.

Dítě by se nemělo mír vůbec šanci dostat k hrnci s rozpáleným olejem.

DT

NIKDY jsem nenechávala věci na sporáku bez dozoru, navíc už asi třicet let existují pro vařiče takové ohrádky, takže děti na sebe nic převrhnout nemohou. Ale to asi někdo potřeboval ušetřit... stojí to jako tři až pět krabiček cigaret.