Diskuze

Dezorientovaný řidič chtěl po nehodě seskočit z ulice mezerou mezi silnicemi

Na několik hodin omezila provoz noční nehoda v pražské ulici Černokostelecká, při které osmnáctiletý řidič narazil do betonových svodidel a převrátil auto na střechu. Z informací z místa vyplývá, že když z vozidla vystoupil, působil dezorientovaně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M89a54r53t56i28n 36K66r52a95l

25. 7. 2023 20:49

18 let, Audi, a testy se nepováděly? No tak stačí ještě říct jméno papínka a bude vše jasné. Neznámá osoba to jistě nebude.

0 0
možnosti
AJ

Je to již mnoho let, ale spadli kluci s letounem, jediný nemrtvý a nezraněný běhal po letišti a nešlo jej drahnou chvíli chytit. Nikdo mu žádnou zkoušku nedělal, hned jej vezli. Šok je velký prevít.

0 0
možnosti
Foto

Když se stane nehoda auta třeba s tramvají tak se hned ještě na místě dělá zkouška na alkohol i u řidiče tramvaje, byť ten za to většinou nemůže. Zvláštní je, že v tomhle případě se zkouška na alkohol ani na drogy nedělala...

7 1
možnosti
TT

"Dezorientovaný" může znamenat, že ani nedokázal říct svoje jméno. A to je případ pro lékaře, cajti až po nich.

1 0
možnosti
JD

Dezorientovaně? V Praze sněží holt i v létě ...

9 1
možnosti
MK

Ve 2 ráno otočí dezorientovaný 18 letý mladík auto na střechu, následně se pokusí skočit z mostu dolů na dálnici, ale "dechové zkoušky ani test na drogy jsme neprováděli"? Přestože evidentně nebyl vážně zraněn a byl toho schopen? Tak doufejme, že mu vzali krev aspoň ve špitále, pokud ne, bylo by zajímavé vědět, čí je to synáček.

22 2
možnosti
Foto

Mělo být plus.

3 1
možnosti
DN

Příčina? Zřejmě toho zkušeného řidiče (z Need for Speed) něco nečekaného překvapilo.....

7 0
možnosti
VH

...kvalita perníku?

1 0
možnosti