Neznámý pachatel v pražském Karlíně poničil několik aut. (26. června 2019) | foto: Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kdosi hodil na auto popelnici a lámal zrcátka, policie hledá muže z okolí

  • 11
Policisté z pražského Karlína pátrají po neznámém pachateli či pachatelích, kteří v červnu poškodili tři zaparkovaná vozidla. Zničili zejména zpětná zrcátka a kapotu. Kamera v okolí zachytila podezřelého muže, kterého policie hledá především.

Incident se stal v sobotu 26. června okolo půlnoci ve Vítkově ulici v Praze 8.

Někdo na jedno z aut hodil popelnici, čímž kromě znečištění poškodil přední kapotu. U dalších dvou pachatel ulámal zrcátka.

Celkově tak vandal způsobil škodu ve výši téměř patnáct tisíc korun. Policisté nyní zveřejnili záznam bezpečnostních kamer z blízkosti místa činu.

„Kamera zachytila podezřelého muže, kterého by policisté v souvislosti s tímto případem potřebovali vyslechnout. Jestliže ho někdo poznává, ať se ozve na linku 158,“ řekl policejní mluvčí Jan Daněk.

Vítkova ulice

Vítkova ulice

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz