Diskuze

VIDEO: Řidiči autobusů zkoušeli průjezd úzkými ulicemi plzeňského Výsluní

V bývalé plzeňské zahrádkářské kolonii Výsluní testovali vozy veřejné dopravy. Bylo potřeba vyzkoušet, jestli projedou úzkými ulicemi. Souvisí to s plánem přeměnit Výsluní v regulérní čtvrť Plzně s městskou infrastrukturou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

On by někdo chtěl v zahrádkářské osadě MHD???

3 1
možnosti
VJ

V91í74t 55J33ů35z28a

29. 3. 2019 13:32

Že na tom videu je demonstrováno, jak tam poctivé autobusy projedou, a v článku je v podstatě opak, že nanejvýš nějaké menší...

0 5
možnosti
MJ

S těmi autobusy se tam jezdilo dvě a půl hodiny. Byly křižovatky, kde si běžný autobus musel několikrát couvnout, aby vůbec projel. Vy tady vidíte dvouminutový sestřih, na kterém rozhodně nejsou ta nejhorší místa - a hned máte jasno. Ale jo, pobavil jste... :)

6 0
možnosti
MS

první záběr videa s pohledem na ty úzké silničky mluví sám za sebe. ale kdo chce kam, pomozme mu tam, budou tam mít zácpy, nervy a nehody.

1 3
možnosti
MN

Pokud tam projedou popeláři a hasiči, tak tam projede krátká SOR nebo Solaris.

A nebojím se, že by tudy jezdila linka s intervalem 5-7 minut....

3 0
možnosti
RV

Jo a pohled do katastru odhalí nové již rozparcelované plochy s dostatečně širokými komunikacemi. Takže nejspíše je za tím jednání s developerem. Jinak proti obslužnosti MHD nic nemám. Ještě to chce 2. linku anebo posílení busu na Valchu a Lhotu.

4 0
možnosti
OK

Cílem je dostat autobus co nejblíže středu současného Výsluní. Ani jedna ze zvažovaných tras se ani nepřibližuje Vámi zmíněnému developerskému projektu na jižním okraji Výsluní. Tento projekt je už několik let jen na papíře a pokud vím, tak se městu nezamlouvá a podporu úřadů nemá. Realita je taková, že se nějaký projektant nechal unést, v CADu namaloval síť ulic, katastr to před pár lety zapsal, ale na místě je stále pole.

0 1
možnosti
TL

Jsou i menší autobusy.

0 0
možnosti
LN

Je to bývalá chatová osada, kam původní víkendoví lufťáci chodili z Doudlevec ( nejbližší městská čtvrť). No a samozřejmě s úzkými uličkami, kam se původně jejich š100 krásně vešla. Ale zestárli a o hůlce se již do civilizace nedobelhají a proto volají o pomoc

4 1
možnosti
RV

Byla to původně zahrádkářská osada, kde se neplánovalo trvalé bydlení.

5 0
možnosti
OK

Ano. I uprostřed Václaváku kdysi byl les a nikdo tam nic neplánoval. V evoluci zahrádkářské osady na okraji města v místo pro bydlení vidím velmi přirozený a pozitivní proces. Na rozdíl od rozparcelování a zasíťování orné půdy a stavby satelitů.

4 0
možnosti
JV

Takže si postaví klidovou čtvrť s uličkami, kde neprojde ani naložený osel (aby zam nelákali jakýkoli tranzit) a pak si vzpomenou, že tam chtějí autobus...

10 1
možnosti