Diskuze

Vyhořelý Angusfarm otevřeli za sto dní. Je to srdcovka, přiznávají manželé

V roce 2017, kdy se manželé Lenka a Marcel Klausovi rozhodli převzít do svých rukou zavedenou a po celé republice známou restauraci Angusfarm v Soběsukách na Plzeňsku, neměli tušení, jak náročné roky mají před sebou. Po dvouleté postupné rekonstrukci objektu přišel nejprve v roce 2020 covid a letos v březnu další rána v podobě ničivého požáru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Skvělý podnik! Držím palce.

0 0
možnosti
PB

Opravdu dobre restaurace nepotrebuji reklamu

1 3
možnosti
ŠF

Gratuluji. Nechť se daří.

1 0
možnosti
RV

naprostá paráda. Blahopřeji a držím do budoucna palce. Byl jsem tam několikrát a MOC doporučuji.

8 0
možnosti
PM

Jedna z nejlepsich restauraci v CR je nadneseny tvrzeni, ale hodne dobry to tam je, to zcela nepochybne. Jakym zpusobem to dali do kupy je neuveritelny, kloboucek. Az pojedeme zase nekdy na Sumavu, tak Angusfarm a U Stepana jsou jasna volba.

1 1
možnosti
MV

ˇAž na to, že to není Šumava:)

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JK

J50a62k27u90b 14K33o67r28e30c

25. 12. 2023 23:55

O tom se už asi nepsalo (krátce po požáru to prý vypadalo na problém s klimatizací). V každém případě chvíli po požáru se vědělo, že škoda je cca 35 mil. Kč, že to bude platit pojišťovna a že se co nejdříve začne s rekonstrukcí.

0 0
možnosti
PN

P62e84t52r 55N60o32v84ý

25. 12. 2023 13:58

Ty blaho. Obrovsky obdiv. Za sto dni bych se nedostal ani z deprese z pozaru.

11 0
možnosti