Diskuze

Dostatek vegetace může rozpálené Pardubice ochladit i o několik stupňů

Koalice pro Pardubice - pod takovým názvem jdou do komunálních voleb v krajském městě politici z TOP 09, KDU-ČSL a hnutí Nestraníci. „Chceme průjezdné, chytré a zelené město,“ uvedla k programu lídryně uskupení Ludmila Ministrová z TOP 09.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tyhle vykriky jsou asi k nicemu, kdyz pan prosadit stejne nic nedovede , nebo snad zamerne nedovede. Podivejte se kolem. Zasazena zelen hyne suchem, nikdo to nezaliva... Jak chcete tohle udrzet, kdyz to co se zatim podarilo zasadit je mrtve? Utratit prachy za zelen, aby jako bylo... a pak se na to vykaslat? Stromy musite sazet do dolicku a pak k nim lit vodu, aby se tam udrzela. Jezis to tohle opravdu nikdo nevidi!!!!!! A vysoke stromy prosim nerežte, jinak v tomhle zmenenem klimatu uschnou. Uz je to videt na vsech tech co na ne nejaci blazni s pilkama "sahli".

0 0
možnosti
Foto

a pak ty stromy co budou vysoké zase ořežeme protože budou někomu překážet... majitelům bytů protože jsou blízko oken a stíní..., nebo silničářům protože padají větve, hlavně je potřeba se o zeleň strat.. takže taky zalévat

1 1
možnosti

„Chceme průjezdné, chytré a zelené město,“ uvedla k programu lídryně uskupení Ludmila Ministrová z TOP 09.

Neznám Pardubáka, který by tohle nechtěl. Jenomže se to politikům z žádného uskupení nedaří uskutečnit.

4 0
možnosti

Ona politika a funkce hospodáře jsou jedna stránka a profesní profesionální údržba zeleně věcí druhou. Kolik zaměstnanců ou a měu odboru životního prostředí má vzdělání lesnickozahradnické a urbanistické jež o údržbě krajiny a přírody ví a zná z praxe více než různí ekopolitičtí nevzdělanci. Kolik konvičků je schopných posoudit kotvící schopnosti rostlin v přírodě před možností vyvrácení a pádu včetně vývoje košatosti.

0 0
možnosti