Diskuze

Lékaři deset dní zjišťovali, proč ženu bolí břicho, teď nemůže mít děti

Mladá žena strávila před dvěma roky po porodu deset dní v Orlickoústecké nemocnici s bolestmi břicha. I když tamní lékaři podle spisu prováděli nejrůznější vyšetření, jejich dlouhé pátrání po příčině skončilo špatně. Kvůli zdravotním komplikacím přišla žena nakonec o dělohu a už nemůže mít děti. Případ řeší soud v Pardubicích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Pani je mi lito, co ale v clanku chybi je, ze podstoupila umele oplodneni, jinak by tehotna bohuzel nebyla. Uz nekolik let zpet se vyjadroval primar ustecke nemocnice k tomu, ze problem dnesni doby je, ze jsou diky umelemu oplodneni tehotne i zeny, ktete treba priroda chranila pred pocetim kvuli skrytemu problemu. Coz mohla byt slabsi deloha. Kazdopadne tohle uz musi skoncit, aby se clovek bal jit do nemocnice.

1 0
možnosti
MP

Ty nemocnice Pardubického kraje se nám nějak sypou. To byl taky nápad hodný na zapsání do knihy hloupých nápadů. A výsledek? Zhoršení kvality stravy ve všech nemocnicích. Aspoň se tím částečně uhradí ty miliony, které zčásti dal kraj, nemocnice a možná pojišťovna.

0 0
možnosti
OP

Nechci soudit konkrétní případ, ale podle mě je to další důsledek nedostatku lékařů a zdravotnického personálu, jejich nízkých platů atd. Ale chápu, že Bureš, vláda i prezident mají důležitější věci na práci.

2 1
možnosti
MV

Co má nízký plat společného s tím, že nenajdete díru v pacientovi?

4 1
možnosti
ZP

Mnozí lékaři mají pocit, že pacienta obsluhují zadarmo, když vlastně nic neplatí.

6 2
možnosti
VB

Potěšil mě lékař, který (ne)činnost nemocnice v posudku zkritizoval, takovýhle typ lékaře by měl být poradcem ministra pro kvalitu zdravotní péče - jakými nástroji ji "řídit", aby byla stejně dostupná ve všech lokalitách.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
TF

Nedávno jsem také vyměnil lékaře. Ta doktorka, co mě léčila doposud, měla titul asi z leknutí. Nepoznala například zlomeninu a jiné další věci.

Když se Vám doktor nezdá, řekli by jste, že Vás léčí špatně, určitě se zeptejte jinde!

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
MJ

Trošku mi to připomíná mou situaci, akorát s autem. Rok po servisech (značkových), pořád dokola další a další investice, jedna součástka odchází k vůli závadě na jiné na kterou mne nikdo neupozornil, a pořád investuji a investuji a nikdo za nic nemůže. Samozřejmě, auto se dá koupit nové, se zdravím je to horší. Podstata ale stejná, nedůslednost, neodbornost nebo lhostejnost "profesionálů".

1 0
možnosti
RN

Horsi je, kdyby zadny dite nemela. Takhle se s tim da vyrovnat lip.

1 4
možnosti
Foto

K68a91r77e50l 38R89y50b80á31k

1. 10. 2019 19:50

prostě taková čezká klasika. nikdo za nic nemůže. :-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 4
možnosti
ZP

Když jdu se psem na veterinu, tak se vždy chovají hezky. Jsme spokojeni oba, já i pes. Protože vědí, že když se budou chovat hnusně, jako někteří "lidští" doktoři, tak příště půjdu jinam.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 4
možnosti