Diskuze

Věřím, že stadion za tři roky bude, říká šéf pardubického fotbalu

Minulou sezonu zakončili fotbalisté FK Pardubice ve druhé lize na bronzové příčce. Na první pohled nebyl postup do nejvyšší soutěže nijak daleko. Ovšem je to mýlka. Bez nového stadionu se postupovat nemůže.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Pokud někde něco stojí od roku 1931,tak jak může pan Klose tvrdit,že to tam nepatří,když už stavba zažila několik generací?

1 0
možnosti
AT

A86l74e11š 21T98r86o43j46a77n

26. 7. 2018 11:42

Je pravdou,že v Pardubicích politici mění názory dle toho,co si přáli,přejí a budou přát lobisté a právnické a fyzické osoby stavebního byznisu.Byli v minulosti tak trochu loutkami hrajícími v jejich zájmu - nikoli v zájmu většinového názoru a potřeb většinové populace.Tedy, NENÍ JISTÉ zda-li v současnosti platně přijaté usnesení o přestavbě onoho stadionu ,které zastupitelstvo schválilo drtivou většinou 35.hlasů oproti hlasům 4 , BUDE REALIZOVÁNO i po říjnových volbách,( tady se autor článku poněkud spletl,když tvrdí,že usnesení nebylo přijato většinovým souhlasem) pokud by většinu křesel získali skalní odpůrci a jejich přívrženci ,tvrdících, že " stadion se do onoho lukrativního prostoru,z komerčních důvodů, nehodí - jaké náhlé prozření pánů Haase,Kloseho a dalších dvou zastupitelů hlasujících proti přijetí usnesení o přestavbě stadionu. Bude tedy velice zajímavé a potřebné zkontrolovat po říjnových volbách, jak se budou chovat ve vztahu k výstavbě stávající zastupitelé,kteří budou nově zvoleni do zastupitelstva.Bude to významná zkouška jejich charakterů !Rád bych sdílel optimismus manažerů fotbalového klubu,jakož i všech dalších sportovců i veřejnosti,kdož se těší na nový důstojný stánek vedle Zimního,multifunkčního paláce,jenž panu Klosemu a Haasemu však vůbec nevadí - zajímavé,že (či snad dvojí metr ) ?:-P

1 0
možnosti
JV

J49a91n 52V27r49a56b47e70c

25. 7. 2018 21:36

Nerikam ano, nerikam ne. Kazdy ma nejake sny a aspon nektere se maji spnit. Pani novinari, pro pristi clanek jednoducha ekonomicka otazka: Stadion bude mesta, kolik bude vzhledem k investici do samotneho stadionu cca 400mil, rocni najem FK? Aspon 1/20na investice rocne? Uz s tim pan Pitter souhlasil? Navratnost priserna, ale jestli aspon s timto jsou OK, pojdme to z dani vsichni zaplatit.

1 1
možnosti