Diskuze

Úřad souhlasí s horským hotelem pro 324 hostů v Dolní Moravě

V Dolní Moravě, obci se čtyřmi stovkami obyvatel, bude v budoucnu možné ubytovat přes tři tisíce lidí. Investoři v novém turistickém centru pokračují v horečné výstavbě. Krajský úřad nyní potvrdil, že tam může vyrůst apartmánový hotel s kapacitou přes tři sta lůžek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Odporný Disneyland počesku. Nevkusné, drahé, neohleduplné k okolní přírodě... Toto všechno bohužel dokážou peníze a politika Rv

4 0
možnosti
JB

Jaký podíl bude mít v hotelu hejtman? Apartmán už mu Rulíšek dostavil?

6 0
možnosti
JK

J97a53k22u76b 89K86o68r44e28c

14. 4. 2021 17:40

Tak doufám, že pan starosta dal stejné doručení i občanům Dolní Moravy, aby na den nikam nejezdili a on sám to také dodržuje. Jinak ale stále platí, že naprostá většina návštěvníků zůstává přímo v Dolní Moravě, takže když se vydáte trochu dál, třeba na Králický Sněžník, tak jich tolik nepotkáte.

1 0
možnosti
RP

No nevim, snad jen ten Bar u tukana...

0 0
možnosti
MV

Takže starosta obce, která tyje z turismu, ale za 20 let nebyla schopná ani vybudovat chodník podél hlavní silnice, bude prohlašovat, že už nestojí o výletníky, ale jen o spořádaně ubytované návštěvníky, protože obec z výletníků nic nemá? Nemá poplatky za ubytované, to je fakt. Ale jinak pochybuji, že by jednodenní výletníci nic neutratili u místních podnikatelů. A kdyby byla obec co k čemu, vybuduje na svém začátku záchytné parkoviště a vozí z něj turisty hromadnou dopravou. Ale to bychom chtěli moc. Takže jezděte dál po té úzké silničce, nesražte mezitím ty chudáky, co musí jít po silnici, ale hlavně se ubytujte alespoň na tři dny, ok?

8 0
možnosti
PK

Naprosto přesné. Obyvatelé Dolní Moravy jsou ti co si pořídili hospodu na mýtince.

2 0
možnosti
FK

vida vida, dalsi Netolickeho pomnicek. Ale psssst, nahlas se o tom prece nemluvi, kdyz jde o tichacka, ze.

8 0
možnosti
RP

Na jeden den k nám nejezděte, přikazuje pomatený starosta Dolní Moravy.

Ubytujte se minimálně na 3 dny!

Pane starosto buďte v klidu, do té předražené příšery jenž citelně zasáhla do kdysi hezké vesničky a hezkého kusu přírody se už nikomu nechce.

Alespoň ne normálním lidem, kteří mají normální finanční možnosti.

A těch je v tomto státě většina.

17 2
možnosti
PD

P81e65t75r 63D48r77a75p25a74l

14. 4. 2021 14:25

no, byl jsem tam v létě a byla tam hlava na hlavě. za sebe taky říkám, že jednou stačilo...ale že by tam nikdo nejezdíl, tak to asi nehrozí

0 0
možnosti