Červená fabie jela na okraji Ostravy v protisměru, policie hledá svědky

  • 4
Další z případů, kdy řidič vjel do protisměru a pokračoval tak zřejmě několik kilometrů, se stal na okraji Ostravy. Vozidlo náhodně natočila palubní kamera dalšího automobilu, policie nyní hledá svědky této nebezpečné jízdy.

Incident se stal na Rudné ulici ve čtvrtek 27. února zhruba v 10.55 hodin, a to v Fotogalerie úseku nedávno otevřené takzvané Prodloužené Rudné. Silnice je velmi frekventovaná.

Prodloužená Rudná

„Řidič vozidla Škoda Fabia červené barvy a neznámé registrační značky jel v opačném směru, a to po silnici I/11 v Rudné ulici ve směru od Velké Polomi na Porubu,“ přiblížila policejní mluvčí Eva Michalíková s tím, že automobil opustil silnici na sjezdu k ulici 17. listopadu.

Připomněla, že policisté sice mají záznam z palubní kamery protijedoucího vozu, ale přesto se registrační značku fabie dosud nepodařilo zjistit.

„Policisté se obrací na případné svědky této události i na řidiče vozidla Škoda Fabia, aby zavolali na linku 158, případně na kterékoliv oddělení Policie ČR. Za pomoc děkujeme,“ dodala policejní mluvčí.