Diskuze

Osmistovka: Poklidné hornické sídliště se postupně změnilo v ostudu Karviné

Lokalita Karviné, nazývaná místními „Osmistovka“, má mezi lidmi natolik špatnou reputaci, že ceny nemovitostí v jejím okolí, například ve Fučíkově ulici, jsou zhruba poloviční oproti jiným částem města. To kriminalita, ta je v dříve klidném místě naopak oproti zbytku Karviné dvojnásobná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zase takové plytké obkecávání jednoho a stále stejného tématu. Novináři jsou v podstatě chudáci. Nemohou mluvit (psát) jasně a napřímo. Okamžitě by měli na krku žaloby aktivistických právníků a ziskovek.

0 0
možnosti

Taky perla. Otevřený zděný plot kolem odpadlíků být nesmí z důvodu celosvětového odporu, tak se vytvořej uzavřené oázy pro pracující daňové poplatníky. Vše je naruby.:-/

1 0
možnosti

Voliči socanů a komoušů.

0 0
možnosti
Foto

Stačí sebrat sociální dávky tě co nechtějí nikdy v životě pracovat. Tlačit tyto individua do vzdělání a jasně jmenovat a trestat trestnou činnost.

1 0
možnosti

Jako místní bych rád k tomu dodal, že v oblasti ghetta je i Hornická nemocnice. Pravidelně, když se začne na podzim dříve stmívat, tak v 6:00 a 18:00 (končí 12h směny) tam čekají strážníci městské policie, aby doprovodili sestry a ostatní pracující na zastávky autobusu. Je to proto, že část cesty vede právě přes ono ghetto. Prostě jdou sestry v chumlu a vpředu i vzadu je doprovází policie. Neexistuje, aby se nějaká sestra zpozdila, protože si jinak musí vzít taxi nebo sehnat jiný odvoz autem.

Toliko k dokreslení karvinského koloritu.

6 0
možnosti

Jako obvykle. Chce se mi zvracet vašnosti.

Status quo. Vlastně ne. Píše se zde, že úroveň kriminality klesá.

Vivat. Konečně naděje na lepší zítřky, tj. cca za 600 let.;-(

1 0
možnosti

Ty fotky vypadají ještě příliš idylicky oproti skutečnosti :-( Večer se k této oblasti nedá ani přiblížit, natož jí bez ztráty "kytičky" projít. I za komančů tady cikáni byli,ale byli tak nějak rozroušeni po jednotlivých vchodech po jednotlivých rodinách, ráno museli do práce,dávky nedostávali,byt si platili sami a když dělali burgr, tak je VB srovnala. Kradli vždy,ale teď už se s tím neobtěžují ani skrývat. O loupežných přepadeních dětí a starých babiček ani nemluvě. Nejsmutnější je, že skoro v centru tohoto ghetta je prestižní gymnázium. Cesta do školy a ze školy je "dobrodružství", na které dohlíží městská policie,ale není na místě po celou dobo výuky :-( Jsem vleice rád, že se v této lokoalitě bourají vybydlené domy,ale ještě jich naneštěstí spousta stojí :-(

5 0
možnosti

To je jak z filmu.

1 0
možnosti

J13a19k87u48b 94Č74u18b84a

20. 5. 2018 10:02

Bohužel ne...

2 0
možnosti

Jsou to divoši, divoši, divo ši ši ši.

4 0
možnosti

Kdo chce vymáhat pravidla, musí mít účinné tresty.

7 0
možnosti