Diskuze

V Kravařích na Opavsku auto srazilo školáka, chlapec utrpěl těžká zranění

Těžká poranění utrpěl v pátek po poledni v Kravařích na Opavsku po srážce s osobním automobilem osmiletý chlapec. Okolnostmi se policie dále zbývá, ale podle prvotních zjištění nemohl řidič nehodě zabránit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebývá u škol taková ta značka pozor děti? Když ji někde vidím tak jedu maximálně třicet, u dětí nikdy nevíte co vyvedou.

1 0
možnosti
JE

Takové věci se u školy mohou stát. Snad bude malý plašan v pořádku. Ten titulek měl být, že dítě vběhlo pod auto bez rozhlédnutí. Tak to vypadá, že viníkem je auto.

0 1
možnosti
AK

Každý den trnu, kdy se něco podobného stane v naší ulici. Přechod pro chodce tu není - a nebude, musela by se ubrat parkovací místa, což radnice nedovolí - a v křižovatce věčně zaclání nějaké auto, co podle svého řidiče "vlastně nikomu nepřekáží a navíc jsem tu jen na chvilku".

Až zpoza něj vleze do vozovky dítě a zrovna tam pojede auto, ten těžký úraz nebo smrt taky nebude mít na svědomí řidič. Bude ho mít na svědomí ten osel parkující v křižovatce. Ovšem ten zaplatí maximálně strašlivou pokutu ve výši dva tisíce korun za přestupek špatného parkování a vlastně to nebude ničí vina.

2 2
možnosti
Foto

Tohle je vina chodce, který vběhne pod auto. To, že se ve vaší ulici ještě nic nestalo třeba znamená, že to funguje dobře. Naopak přechod dává chodcům pocit nesmrtelnosti.

2 0
možnosti
JK

J55a28n 26K35a89d85l89e19c

27. 1. 2023 16:24

"....podle prvotních zjištění nemohl řidič nehodě zabránit." To je prostě noční můra každého řidiče.

12 0
možnosti
PP

P62e40t28r 98P46l64o15t

27. 1. 2023 16:46

Nebude trvat dlouho, a objevi se spousta chytraku, ze jel kolem skoly a mel na to byt pripraven.

1 2
možnosti