Diskuze

Pacientů přibývá, další moravskoslezské nemocnice opět zřizují covidária

Epidemie koronaviru opět nabírá na síle. Moravskoslezský kraj je na tom aktuálně nejhůř v zemi: denní přírůstky nakažených se blíží ke třem stovkám, přes čtyři tisíce žáků z téměř tří set základních a středních škol jsou v karanténě a v nemocnicích ve čtvrtek leželo okolo 80 lidí s diagnózou covid-19.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JW

J70a20n 95W79a13l39t79e30r

15. 10. 2021 11:46

Volby jsou pryč,mediální hyeny nemají co hltat. Takže se bude rozdmýchávat nenávist kolem kovidu. Že by někdo napsal že pozitivních a očkovaných je desetkrát mín než minulý rok ve stejné období?! Já jsem očkovaný,slibovali že to bud tečka,všude se prokazuji qrkódem,moje děti taky. Opovažte se nás a hlavně naše děti zase zavřít doma a v okresech vy parchanti!!!!!!! Je to jenom špinavej kšeft.

1 2
možnosti
RK

Klid,

Ostrava má zbrusu nové, vysokokapacitní krematorium![>-]

2 0
možnosti
MK

Pokazde kdyz se otevrou skoly, tak tu mame hned dalsi vlnu nekteri ale stale nechteji pochopit ani pripustit, ze skoly jspu proste semetistem Covidu .

2 1
možnosti
JN

J74i54ř76í 79N30o25v50á37k

15. 10. 2021 10:44

Nemoc jsem prodělal, dohromady nic se mi nestalo (z části možná štěstí, z části, že mám dobrou imunitu a starám se o sebe). Ze zatím zjištěných faktů vychází, že prodělání nemoci poskytuje zdaleka nejlepší ochranu. Z toho důvodu se do očkování nehrnu, raději se o to víc starám o své zdraví, aby případný další kontakt s jakoukoliv nemocí neskončil v nemocnici. Teď upřímně. Proč bych se měl nechat očkovat? Myslím zdravotní důvody, ne "společenské".

2 3
možnosti
KN

Moje pritelkyne prodelala COVID, tzv. lehkou variantu. O 4 mesice pozdeji lezela 5 dni v komatu kvuli krvaceni do mozku, podle lekaru jako nasledek COVIDu. Na neschopence je vic jak rok a uz zrejme nikdy v zivote nebude pracovat. Je ji 32 let a do COVIDu nemela nejmensi zdravotni problemy.

3 0
možnosti
PK

Jak to pozoruji jak se ta slavna mladez chova v tramvajich a atobusech tak jim preji stastny pobyt v nemocnicich.

4 3
možnosti
AP

Přej a bude ti přáno, aneb, jak se do lesa volá ...

A zrovna mládež tam končí naprosto sporadicky (kvůli C, neplést si s C)

3 0
možnosti
PZ

P13e32t62r 73Z38e38m46a22n

15. 10. 2021 9:54

"...Je zvláštní, že řada lidí odmítá ověřené vakcíny, ale když onemocní a je jim zle, domáhají se nevyzkoušených léčiv." R^;-D

6 3
možnosti
BR

a co je na tom zvláštního? většinou člověk řeší nemoc, až když propukne, ne?

0 1
možnosti
JS

J45a91n 86S20l58a59n37i73n51a

15. 10. 2021 9:27

Moravskoslezský kraj i celé město řídí bolševici. Situace proto odpovídá zuboženému stavu. O počtu tříd, které už jsou v karanténě se zde raději ani nepíše. Parlamentními volbami práce demokratických stran neskončila, je třeba vyvinout stejné úsilí i v komunálních volbách.

2 7
možnosti
AP

Co předvedou "demokratické strany" teprve uvidíme. Aby to nebylo, v této věci, totéž v bledě zeleném...

A co se týče "nejhoršího" kraje. Ono se to přelívá a není to tak dávno, co "zubožená" byla Praha ("nejhorší", co se týče C) a tu přece vedou ti správní progresivní demokrati tak, jak to bylo možné ...?

1 0
možnosti
MH

4000žáků v karanténě i když měli test negativní. Kvůli kolikati pozitivním?

3 3
možnosti
AP

Ano, 3% žáků v karanténě (z nichž drtivá většina nemá ani ten pozitivní test). Když udeřila v minulosti chřipka, byly doma půlky tříd (tedy, násobně více žáků) a nikdo se z toho nehroutil. Vyleželi se a šli zase do školy. Tady, kvůli pár žákům s pozitivním testem, děláme manévry.

1 1
možnosti
PS

Já jsem očkovaný, naprostéo bez problémů a v klidu. R^ Nechápu ty chytrolíny bez očkování. 8-o A nechápu, proč jim ze státního rozpočtu platit za to, aby mohli do hospod a posiloven...8-o

6 12
možnosti
AP

A jiní jsou očkovaní a mají z toho zdravotní problémy.

8 4
možnosti
ZT

Proc se u 1davkove vakciny nepise o zadne posilujici dalsi? Neni to zvlastni?

5 0
možnosti
AP

Zřejmě není doporučení výrobce a studie ...

4 0
možnosti