Diskuze

Do Beskyd jezdí dvakrát více lidí než do Jeseníků, turistů v horách přibývá

O téměř dvacet procent stoupl v minulém roce počet návštěvníků Beskyd. Více bylo i turistů v Jeseníkách. Statistiky ovšem nejsou zcela přesné, návštěvníků může být ve skutečnosti ještě více. Zhruba o polovinu větší množství lidí zamíří každoročně do Beskyd než do Jeseníků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Dle mého to je nejhorších v beskydech na pustevnách ,na lysé to jestě celkem ujde tak nějak s těma davy ,když tam neni lanovka natož povolen vjezd autem až skoro na vrchol jak u pusteven .

0 0
možnosti
FS

Představovat nová místa návštěvníkům těch přeplněných moc nechápu. Pochybuju, že na Rejvíz jde někdo 3x po sobě. Takže se možná podaří akorát přelidnit i další místa.

3 1
možnosti
DP

D17a79v93i42d 44P74e40t48r

17. 8. 2019 8:55

U bílé (Konečné) je problém s dopravou a tím, že tam nic není (hospoda). Autem tam nemá smysl jet (,-museli byste se k němu vracet po stejné cestě. Když kraj dotuje tolik autobusů, mohl by zavést aspoň dva autobusy, které jedou o víkendu z Konečné do Ostravice něco po 17h a něco po 19h a aby tam byla hospoda.

Další by mohl být autobus, který jede z Ostravy, tak aby na Bumbálce byl kolem 9h.

Z Visalají jezdí autobusů dost a proto trasa Visalaje -Bílý Kříž je chozená dost, ale dál směrem na Doroťanku a Bílou Konečnou, či na Bumbálku už skoro nikdo nejde.

0 0
možnosti
VP

A letos tu nedostupnost povýšili ještě tak, že uz nejezdi ani cyklobus co jezdíval v 8 ráno z Ostravy směr Ostravice - Bílá - Rožnov a pak odpoledne zpět, tj. letos člověk musí do odlehlejších míst s kolem autem, pokud chce být celý den s kolem v horách.

2 0
možnosti
MS

Tak nějak nevím, co ten článek chce říct...

0 0
možnosti