Diskuze

Mittal je v Ostravě už 15 let, první roky byly plné sporů

Patnácté výročí od podpisu smlouvy o koupi někdejší ostravské Nové huti oslavila v polovině minulého týdne společnost ArcelorMittal Ostrava. Poslední ostravská huť tak od roku 2003 patří největší ocelářské firmě na světě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

p.Štalmach,kolik Vám Mittal za ty články platí? Asi dost,jinak by jste psal objektivně i o ostatních děních ve firmě.

0 0
možnosti

Jinak z těch 7,2 miliard co dali na ekologii, tak většinu jim dala EU. Se chlubí cizím peřím. Proč neřeknou kolik dostali dotaci?

Dalé v eNHačku dělají jen minimalní investice.... za par roku budou řikat že to musí zavřít huť a budou se vymlouvat na ekologii, činany a podobně.

1 0
možnosti

Firma před krachem.....v roce 2002 měla čistý 937 milionu Kč a to tam indove ještě nebyli !!! Stejný scenař jako u OKD a dalších společnosti. Přes lobisty koupit za pakatel.

0 0
možnosti

Mittal snižil imise a náš soused zvýšil imise. 7et produkuje saze, dým a smrad. A dle stupnice tmavost kouře je v normě. Že nejde dýchat to nevadí, lidi a hlavně děti co chodí okolo tak si dají dávku sazí do plic! Hlavně že se v hospodě nesmí kouřit, ale v horkovzdušném krbu se může spalovat "levné" dřevo stále. Tak nevím, mám se radovat nebo neradovat?!?!

2 0
možnosti