Diskuze

Po výměně kola vozíku za skateboard dostal zákaz, nyní jej přistihli řídit

Muž z Opavska, který letos v březnu nahradil kolo přívěsného vozíku skateboardem a vyrazil na silnici opilý, opět sedl za volant v podnapilém stavu. A to přesto, že za předchozí prohřešek dostal zákaz řízení. Policejní hlídce tak při kontrole místo zadrženého řidičského průkazu předložil jen občanku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Ten s 11 zákazy zabil policistku, takže jsem dost skeptický k případnému soudu.

4 0
možnosti

I24v34o 44Ž95á54č36e29k

24. 7. 2019 11:45

Z magorů za volantem mi běhá mráz po zádech. Nemám řidičák, ale občas jedu autem jako spolujezdec, když mě kolegové vezou na služební cestu. A i když kolegové jsou dobří řidiči, tak takový magor může zabít i nás.

4 1
možnosti
LP

Hrozí trest dva roky.... takže z toho klasicky bude půl roku podmínka.

Jinak § 337 je asi nejsměšnější paragraf Trestního zákoníku - každý ho má naprosto "na háku".

Dokud se na řízení pod vlivem alkoholu a rovněž na řízení bez ŘP nebude tvrdě uplatňovat § 272 Obecné ohrožení, nic se na cestách nezmění. Naopak, díky těmto bezohledným indiviuím bude umírat čím dál tím více lidí...

6 0
možnosti
JS

Člověk by si myslel, že už by měl mít rozum, ale inteligence a věk evidentně nejde spolu ruku v ruce. Teď už to bude mít o hodně dražší.

3 0
možnosti
JL

Plečka v havarijním stavu, se zákazem řízení sedne ožralý za volant, ukradená poznávací značka, hloupé výmluvy... já v tom vidím takové určité indicie, ale třeba se mýlím. Každopádně by to chtělo další zákaz řízení, to bude pro dotyčného tvrdý trest, oči si vypláče.

13 0
možnosti
MB

Ten si z nich dělá .....;-D

8 0
možnosti