Diskuze

Letošní dlouhá vedra táhla spotřebu k rekordu, říká šéf pivovaru Holba

Díky vedrům rekordní výstav piva, kvůli suchu naopak obavy o kvalitu chmele. „Zásoby chmele máme nejméně na měsíce,“ říká ředitel pivovaru Holba ze Šumperska Vladimír Zíka. V rozhovoru pro MF DNES také připouští, že v podniku pociťuje nedostatek pracovních sil, ovšem v zahraniční nové lidi neshání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Byl jsem v tomhle pivovaru na exkurzi spojené s ochutnávkou a pivařům ji vřele doporučuji. S průvodcem jsme prošli celou výrobu.

Holba je jeden z mála velikých pivovarů, kde se pivo vaří tradičním způsobem, žádný europatok.

0 2
možnosti
PH

tradičním způsobem? to jako myslíte cukr do piva...? no, nechte si chutnat;-D

a na exkurzi jsem byl před lety také a s tradicí to nemělo nic společného

0 0
možnosti
OV

Holba = záchodem hrozba

2 6
možnosti
VD

Nejdrsnější je Holba Serák

2 4
možnosti
SN

zaveďte automatizaci. Malý pivovar už nejste.

0 0
možnosti
MK

M24i27l98a71n 39K19r39á95l

15. 10. 2018 17:14

zbytečný, když jim tam lidi dělají za patnáctku

1 1
možnosti