Diskuze

Ministerstvo kárá úřady, přehlížely připomínky sousedů masivní vily

Ministerstvo pro místní rozvoj se zastalo odpůrců mohutné stavby na okraji Prostějova. Investor z rozhodování o její podobě vyšachoval sousedy, když okolo pozemku vyčlenil úzký pruh půdy. Podle ministerstva místní úřady námitky sousedů neoprávněně ignorují.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Milé ministerstvo, dokud se budou úředníci jen kárat, ničemu to nepomůže, sáhněte na platy, uplatněte náhrady škod a uvidíte...

2 0
možnosti
Foto

I10v89o 83C89h73u66d89o60b98a

16. 2. 2019 10:45

těsně vedle jsou rodinné domky ale jak se dívám tak nic tam nevidím!!Rv

0 0
možnosti
OP

Zkrátka místní pracháč má obšlápnuté důležité úředníky a ti mu jdou na ruku.

5 0
možnosti
KW

I v mnoha jiných městech a obcích fungují stavební úřady a mnoho dalších odborů městských úřadů stylem "největší nepřítel úředníka je občan, který něco potřebuje".

Kdo tomu nevěří, ať si to vyzkouší, poradím mu, kde to takto funguje. Pak vznikají nestvůrnosti jako v Prostějově.a vsadím se, že ta megalomanská nestvůrnost tam už zůstane. Jo, lidé s VELKOU zadelí zmůžou leccos.

1 0
možnosti
PJ

Prostějovský vymočínek...

0 0
možnosti
RZ

Na ministerstvu to neměl podchycené. Se spraví. Jistý úředník dostane rozum, aby právní názor odpovídal.

3 0
možnosti

P50e90t86r 92Š67i38m60e26k

16. 2. 2019 7:22

Tak kdybych jeho možnosti, raději opravím kovaříkovu vilu. Toto je nehezké.

0 0
možnosti
TT

Nojo, bude holt muset přimazat. :-P

3 0
možnosti
AK

No já nevím... Za prvé se divím, proč si to tam ten člověk staví na tak rušném místě...

A za druhé - je to sice celkem velká hranatá stavba, ale není to továrna, která by hlučela a smrděla do okolí, těm domkům v sousedství ani nestíní... Být těmi lidmi, tak bych byla ráda, že ta stavba odrazí alespoň tu část hluku z hlavní silnice, co jde od kruhového objezdu.

Argumentace typu - je tam moc velká nádrž na dešťovou vodu - to už vysloveně zavání buzerací. Nádrž na vodu může vzduchu v těch místech jedině pomoci.

Kdyby tuhle stavbu ten člověk stavěl třeba v nějaké přírodní lokalitě, tak bych samozřejmě byla taky proti, ale na tomhle konkrétním místě to žádná hrůza není.

A vzhledem k tomu, že je to na kraji města u výpadovky, a že město povolilo na druhé straně postavit nákupní centrum... být těmi lidmi tak přestanu prskat a budu ráda, že tam s definitivní platností stojí jenom třípatrový dům určený na bydlení. Protože mohli dopadnout mnohem a mnohem hůř (a to nikoli vinou toho Poura, ale z rozhodnutí města).

0 9
možnosti
DP

D85a93d58a51k 43P80e28t57r

16. 2. 2019 4:39

Švagrová nebo sestra majitele nemovitosti?;-D

5 0
možnosti