Diskuze

Jídla jako od babičky. Školáci na Přerovsku si pochutnali na svíčkové

Kuchařky ve školních jídelnách začínají pracovat brzy. V Kojetíně na Přerovsku přicházejí do kuchyně už po půl šesté ráno. Budou vařit podle starých receptur, ale s moderním vybavením a podle současných trendů a výživových doporučení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D96e37n80i76s 37H38u84m25l

27. 9. 2022 5:53

veprove se svickovou? Boze, to zadna babicka fakt nezna. Detem nechutna hovezi, kdyz je nekvalitni a spatne pripravene

1 0
možnosti
MB

Napadlo me to same. Nase deti hovezi ji, pokud to neni guma. Coz pokud zacinaji v 5:30 gumove bude vzdy.

0 0
možnosti

Chápu dobře, že nedělají svíčkovou, ale zeleninovou omáčku s vepřovým masem? Nic proti ní, ale svíčková je něco jiného...

0 0
možnosti