Diskuze

Cyklista sprostě okřikl chodce v cestě, výzvu ke slušnosti ztrestal hlavičkou

Po cyklistovi, který na cyklostezce nejprve vulgárně napomenul trojici procházejících chodců a poté na jednoho z nich zaútočil, pátrají od uplynulého víkendu policisté z Přerova. Napadený skončil v nemocnici a čeká ho dlouhé léčení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

A kdyby se těm třem po dálnici motala skupinka cyklistů, taky by na ně byli slušní?

0 0
možnosti

Chlap se vracel na kole z odpolední šichty a cestu mu blokovali tři flamendři vracející se z hospody.Poté co jej napadli je knokautoval a odjel Ti tři si vymysleli jiný příběh .A teď kde je pravda.Babo suď.

0 0
možnosti
IH

Ať tak a nebo tak, cyklista je napadl, to je snad zcela průkazné. Vypátrat a zavřít. Jakkoli měli chodci naváto a šli tam kde neměli - takhle se prostě problémy neřeší...

1 0
možnosti
Foto

EGO, to je celý problém...

0 0
možnosti
PP

Takže když se chodci budou třeba motat po dálnici a někdo je sprostě napomene, tak se zastaví a budou se hádat, že se to dalo říci slušně?

Tak třeba takto? "Vaše IQ nedostačuje na to, abyste se bez dozoru někoho inteligentnějšího pohybovali mezi lidmi. Zavolám tedy polici, aby vás dovedla domů."

3 0
možnosti
MZ

Tak hlavně, že 1,5 metru.

0 0
možnosti
MK

To je slušnej odstup, z toho hlavičku nedostaneš a ani na kop to není. ;-) Jinak 1.5m je samozřejmě aktivistická kravina, mě by úplně stačilo, aby mě řidiči nebrali zrcátkem, ať už úmyslně, nebo z neschopnosti.

4 0
možnosti
MB

A to jako ti ostatni nic? Heh to jsou kamaradi

1 0
možnosti
PM

Třeba to byly holky. Navíc asi útok nikdo nečekal a než vypršel moment překvapení, hrdina na kole byl fuč.

1 1
možnosti
MP

Tak doufám, že se v pokračování této story dozvíme jestli opravdu existuje cyklistický démon menšího vzrůstu(170 cm), který jezdí po nocích v parcích a napadá trojnásobnou přesilu slušných chodců.

Zatím jsem při venčení psíka v noci v parku byl pouze svědkem několika hádek a tuším dvou bitek mezi opilci, kteří tam chlastali.

0 0
možnosti
MN

Jako příležitostný cykloturista se stydím za podobné tydýty, kteří mají v nohách tempomat (prostě nezpomalí a nezpomalí i kdyby to někoho stálo život) a kolo za 50.000, ale už jim nezbylo na zvonek a slušnost. Ohrožují nejen příležitostné chodce či pejskaře ale i nás co si dovolíme po cyklostezce si to šourat dvacítkou a kazíme mu plnění tréninkového plánu.

7 5
možnosti
MK

Jsem tydýt o kterém píšete, kolo je pro mne sportovní nástroj, nikoliv dopravní prostředek, chápu, že pro někoho je těžké, až nemožné to pochopit... Cyklostezky zásadně nepoužívám (tak jako 90% ostatních jak vy říkáte tydýtů), protože zde v Praze jsou pro sportovního cyklistu nepoužitelné. Jsou plné bruslařů jedoucích vedle sebe přes celou šířku se sluchátky na uších, maminek s kočárky a pejskařů s navíjecími vodítky. Cyklisté jsou v drtivé menšině a jsou to cyklisté "výletníci", kteří většinou nesledují ani situaci před sebou, natož aby občas zkontrolovali, co se děje za nimi. Jízda po takové cyklostezce je nebezpečná i v "turistické" rychlosti. A máte pravdu, ani na jednom, ze svých čtyř kol zvonek nemám, není k tomu důvod, aby cyklista na silnici přežil, musí jet s takovou předvídavostí a čtením okolní situace, že k použití zvonku vůbec nemá důvod a příležitost. Tak to je pohled z druhé strany, abyste věděl, za koho se vlastně stydíte pane "slušný"...

6 3
možnosti
MV

No tak snad už bude příště ten mamlas co chodí po cyklostezce rozumnější a bude si to pamatovat, když ho to nenaučili rodiče.

2 3
možnosti
TN

Arogantní pumpickar, nic zvláštního. Takových je vetsina

5 10
možnosti
MP

Opravdu? Jenže ti arogantní pumpičkáři většinou řídí a jsou z nich arogantní řidiči, pak také arogantní chodce, arogantní nakupující, arogantní zaměstnanci ... ergo podle vás je arogantní většina lidí, vzhledem k tomu že jsme cyklistickým národem.

11 0
možnosti