Diskuze

Řidičce naměřili 3,5 promile, silně opilých řidičů v kraji přibývá

Statistiky ukazují v Olomouckém kraji nebezpečný trend. Za volant sedají víc než dřív lidé tak opilí, že to někdy hraničí až s otravou alkoholem. Opilé řidičce v Mohelnici naměřili dokonce přes tři a půl promile alkoholu v dechu. Na parkovišti naštěstí nikoho nenabourala. Skončila na trávníku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J61i36ř79í 96P74a41j56k

29. 9. 2022 9:20

Vůbec nechápu, proč zrovna v našem kraji tradičně naměří takové cifry :-D. Apropo, už jsem vám říkal, jak mi letos báječně vykvasily švestky? ;-D To bude slivovička!

0 0
možnosti
FE

Policistů na silnicích ubývá, a to jich málo nemáme. Ale zřejmě je pro ně příjemnější sedět v teplíčku v kanceláři

0 2
možnosti
AK

No je vidět,že začali švestkové žně a pálení slivovice.

0 0
možnosti
PB

Ja tohle nechapu. Ja kdyz mam 1 promile(cca 4 piva), tak uz je mi spatne od zaludku natoz abych ridil.

0 0
možnosti

Z té statistiky vychází že ty strašlivé drogy (ani nespecifikují které) jako marihuana co by se neměla legalizovat způsobí zlomek nehod, zatímco legální alkohol je v pohodě na několikanásobku způsobených.

1 4
možnosti
TL

Asi mají v kraji levný alkohol. :P

0 0
možnosti
ML

Za výši trestu bych přidal jeste nulu. Pokuty za chlast/drogy jsou směšné a nikoho evidentne nebolí a nemotivuji jezdit střízlivý...

4 0
možnosti
AK

No pokuty by měli být ve víši 100 000,-kč,nemáš tak do basy na 4roky!!Jenže my nemáme volné kapacity ve vězeňství!!A kdo zato může?No přeci Ministerstvo vnitra!!

0 0
možnosti
JM

J67a33n 47M49a87r49e15k

29. 9. 2022 7:05

Jak ono to je? Auto stálo na parkovišti. Práskač měl klíče od vozu a policajti ženě která neřídí protože nemá jak uvést vůz do chodu dělají zkoušku jako kdyby řídila.

1 4
možnosti
MR

Auto stalo na travniku, na parkovisti byvaji kamery, zenska sedela v aute.

Jako teorie, ze hlidac zenu opil, jejim autem vyjel z parkoviste na travnik, nastrazil ji za volant a zavolal policajty... Genialni zlocin!

0 0
možnosti
MS

Olomoucké řidičky nejspíš pijí na žal, že se jim už neozývá ten americký generál v misi, co mu poslaly peníze na vykoupení z armády.

2 0
možnosti
MH

Dokud si nepůjdou za tyhle prostřešky třeba na týden sednout do vězení, tak se nikdy nic nezmění. Ze zákazu řízení, nebo pokuty, mají tihle lidé jenom srandu.Rv

22 0
možnosti
DK

Z týdne budou mít srandu taky. Zaplatí za to akorát zaměstnavatel.

0 9
možnosti