Diskuze

Stezku, jež má k přehradě znovu dostat turisty, blokuje spor o pozemek

Vyhlížená cyklostezka okolo Plumlovské přehrady u Prostějova, od které si místní slibují, že přitáhne rekreanty, bude mít zdržení. Ačkoliv Plumlov připravil projekt, sehnal dotace a požádal o územní rozhodnutí, stezku brzdí spor o pozemek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Nechci být rejpal, neznám situaci, ale přehrada byla vypuštěná 5let, takže ta léta jsou vlastně promarněná. Za tu dobu mohla být situace vyřešena, tak či onak.

0 0
možnosti
Foto

Je pěkné,že bude okolo kousku přehrady cyklostezka,ale já bych spíš uvítal,kdyby byl cyklostezkou s přehradou propojený Prostějov.

1 0
možnosti
VP

No nevěřím,že to bude tísíce lidí a nějaká spása. Jinak článek by měl obsahovat mapku plánované stezky a té pokud to nevyjde reálné.

1 0
možnosti
ZZ

Já bych tomu i věřila (a moc bych jim to i přála) - kromě přehrady se lidem otevřel i zámek v Plumlově, přímo u hráze je pak letní kino nebo minigolf, takže v tomto směru možnosti jsou. V Plumlově, u přehrady i v Mostkovicích jsou i možnost občerstvení a jestli se podaří zrekonstruovat a otevřít Zlechov, tak hnedka u přehrady bude i ubytování (kromě kempu u podzámeckýho rybníka). Navíc Plumlov/Mostkovice nemusí být pro lidi nutně cílovou stanicí - Haná je na cyklovýlety svou rovinatostí šikovná, takže to můžou být místa, kde se lidí cestou nají, odpočinou a budou pokračovat někam dál.

0 0
možnosti