Diskuze

Bývalá kasárna v Olomouci lákají kupce, nynější majitel je v konkurzu

Po dlouhých letech chátrání bude bývalý vojenský areál na Velkomoravské ulici v Olomouci zřejmě brzy k prodeji. Alespoň tomu nasvědčují informace zveřejněné v insolvenčním rejstříku. Firma, která ho kdysi koupila od armády, je v konkurzu. Podle insolvenčního správce o pozemky projevily zájem již dvě developerské společnosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

přesně ideálmní místo pro nový "Zimák" resektive multifunkcčí arénu..

3 0
možnosti
RZ

Když přemýšlím nad tou lokalitou, bylo by to ideální místo pro nový zimní stadion. Ale to je utopie.

4 0
možnosti
KV

K34a63r27e41l 15V98á45l19e90k

21. 11. 2018 21:51

Dobrý nápad občana, ale není to nápad VIP, takže asi nic.

2 0
možnosti
KV

K32a65r19e65l 94V21á97l95e15k

21. 11. 2018 20:47

Velmi zajímavá lokalita pro rychlý nákup pod cenou, když je a.s. v insolvenci.( Velmi zajímavé je čtení na webu :Justice.cz- firmy)

Pak překoupení několika společnostmi a nabídka pro výstavbu bytovek po změně Územního plánu. Nu a pak se jistě podělíme o zisk za prodej pozemků. První nákup jistě byl pod cenou, vždyť to byl vojenský, pardon státní pozemek, ten nestál nic, byl přece v záplavovém pásmu, pokřtěn několikrát řekou Moravou a objekty k ničemu, když jsme pod křídly..

Ono by takovéto akce měla monitorovat a dešifrovat organizace UOOZ, , která má na to své super odborníky a ví jak na to.

Jistě bude zajímavé, komu to spadne do klína. Je to v oblasti jistě vyhlídnuté několika zájmovámi sdruženími.Inu i územní plán bude jistě upraven v zájmu realizace bytové výstavby.Vždyť takových akcí již zde bylo...(např.Šibeník -AOZ-objekt- dosud zeje prázdnotou po zboření objektů, Sochorova kasárna- zde se staví- je to v centru a dost na očích,...)

1 0
možnosti
PK

V zájmu města je postavit tam "cokoliv" (lepší než současná situace), takže změna ÚP v zájmu vystavby bytů neni nic nového. Tohle se dělá u pozemků na okrajích měst všude.

0 0
možnosti