Diskuze

Z bazénu mizí voda. Hrozí, že celé Jesenicko bude bez koupání pod střechou

Krytý bazén v České Vsi na Jesenicku dosluhuje, jeho náhrada je ovšem stále v nedohlednu. Pro turisty, kteří vyrážejí do hor, jde přitom podle místních o důležité místo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P71e24t43e68r 93M44l12i39c47h

18. 1. 2023 10:46

A, co ho vykopat a postavit znovu? Pritom strhnout treba cast haly nebo celou? Mozna by vystavba modernimi technologiemi vysla levneji. Pripadne, proste vedle postavit uplne novou halu a puvodni nechat, jak je, pouzit ji k jinym ucelum, jako skladiste nebo restauraci nebo tak neco.

0 0
možnosti
AM

Tak natahovat ruku pro penize z EU umi... Co takhle si zopaknout akci Z? Takove mestecko jinak nema sanci provozovat kryty bazen... to je narocne i pro mnohem vetsi mesta

0 1
možnosti
PO

Je nutné si otevřeně přiznat, že nemáme v ČR takovou úroveň blahobytu, aby si vesnice (není to ani městys) s 2,5 tisícem obyvatel mohla dovolit provozovat krytý bazén.

3 0
možnosti
SH

Po odtržení České Vsi od Jeseníku bylo dohodnuto, že o bazén se bude starat město Jeseník. Před několika lety však Jeseník předal bazén České Vsi, která jej má v katastru. Česká Ves bazén dlouhodobě nezaplatí. Bez peněz od sousedů je nutno bazén zavřít. Rychle a navždy.

0 0
možnosti
MP

Nemá náhodou Jesenicko pět krytých bazénů. A nikoliv ten jeden, jak se snaží naznačit článek?

2 1
možnosti
LR

L87u34k91á53š 94R19y96z69í

18. 1. 2023 15:22

Ne, petadvacitka je v celem okrese jen v České Vsi.

0 0
možnosti
TZ

Vedlejší Jeseník prý nedávno dostal dotaci 90 milionů, tak co řešej. Udělejte sbírku mezi svými, nebo to zavřete a jezděte tam. Hrozná rozežranost. Naštěstí už tomu bolševickýmu molochu dojde brzy dech.

0 3
možnosti
EK

u nás bazén zavřeli a je to. děcka z pěti škol jezdí plavat autobusem jinam

0 0
možnosti
ZD

A jak se jim s tím autobusem plave? :-D

0 0
možnosti