Diskuze

Řidič odmítl vážení kamionu se dřevem, šéf mu přivezl sto tisíc na pokutu

Olomoučtí dopravní policisté zastavili na D35 kamion plně naložený dřevem. Když vyzvali jeho řidiče, aby podstoupil kontrolní vážení, odmítl to. Policisté využili novinku z lednové novely a uložili mu pokutu 100 tisíc korun. Uhradil ji na místě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A92l90a58n 64K11a83r53e14l

13. 2. 2022 11:02

Sto tisíc je málo. Řidič od majitele dostane příkaz naložit co nejvíc,buď to vyjde nebo ne.Kontroly nejsou moc časté tak to dopravcům prochází.a když se kontrola objeví tak si dají echo a zavčasu změní trasy.Pomohlo by při několikátém provinění sebrat licenci a bylo by asi po problému.

0 0
možnosti
AK

Odškodnit někoho za peněžitý trest je samo o sobě trestný čin...

0 0
možnosti
DN

A jde to .... Ještě pár takovej případů, a to "překládání" už nebude potřeba

2 0
možnosti

V televizi běží pořad o německé A8.Zastavili tam kamion s gumama na osobáky.Vezl jich 680.Trochu mu sjely a vyboulily plachtu.Policajti změřili že ty boule jsou širší o 8cm nad povolenou šířku.Dostal pokutu okolo tříset eur,sebrali mu papïry od nákladu a auta a nechali ho to přelożit.A když to přelożil tak je pozval aby si to překontrolovali,pak mu vrátili papíry a on mohl ject dál.

3 0
možnosti

Šef je pragmatik. Šoférovi přikázal naložit, co se vejde s tím, že případnou pokutu zatáhne. A udělal to.

Policie taky dobře. Hezký příběh.

0 0
možnosti
MU

jj, hezký příběh. Dokud to takto přetížený kamion nedobrzdí a neshrne Vás na konci kolony. Pak už je ten příběh spíše smutný.

5 0
možnosti
MS

Asi je 100 tisíc stale málo a porad se vyplatí to riskovat

6 0
možnosti
MD

Jen další důkaz, že peníze jsou až na 1.místě.

3 0
možnosti
LK

No právě ani ne ;-D, protože kdyby se zvážit nechal, tak by zaplatil méně .....tam se platí 9000Kč za každou započatou tunu .......takže 100 000Kč by by odpovídalo přetížení o 11tun (a o tolik více fakt neměl)

4 0
možnosti
RM

Jestli zaplatil pokutu za řidiče zaměstnavatel, tak jsem zvědav jestli řidič z toho zaplatí daň :-) a jak to zaúčtuje firma

1 3
možnosti
JP

J63a58n 51P86o50k37o62r93n68ý

10. 2. 2022 20:10

Tohle nikdo řešit nebude. Pokuta je zaplacena a zavře se nad tím voda.

1 0
možnosti
OK

no asi to musí vynášet když to zaplatí...problém spíš je že čapnou dva tři za měsíc, to žádnou firmu nepoloží a další ještě trochu přiloží aby se to dřív vrátilo:-D

3 0
možnosti
MN

Tak at zase vlada udela paky. Seberou cisla jako v Rakousku a nazdar. Delej si co chces. Na takovy byznysmeny neplati par stovek tisic kdyz to maji za par hodin zpatky. Bloknu mu cestu a pokutu statisice...

2 0
možnosti