Diskuze

Zničení lesa při stavbě policistovy střelnice prověřuje po GIBS ombudsmanka

Majitelé zplundrovaného pozemku u Kobeřic, kde policista Tomáš Fiala buduje střelnici, se nedočkali omluvy ani náhrady škody. Ačkoliv masivní terénní úpravy zasáhly hluboko na cizí půdu, Generální inspekce bezpečnostních sborů případ odložila s tím, že zákon porušen nebyl. Teď dění prověřuje úřad veřejné ochránkyně práv.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J77a73n 20K48ö14r86n60e66r

16. 11. 2018 14:13

Jestliže měl pozemek vytýčen kolíky, jistě to může doložit vytyčovacím protokolem nějaké geodetické firmy. Pokud si tam kolíky napíchal podle ortofota, mohl si je rovnou píchnout do....

3 0
možnosti
ZR

GIBS vyšetřuje policistu a výsledek je podle rčení "vrána vráně oči nevyklove".

2 1
možnosti
JH

Tohle GIBS bude asi taky pěkná partička.;-€;-€;-€

1 1
možnosti

Dle mého si lidi vykládají rozsudek špatně. GIBS řekl, že se nestal trestný čin. Neřekl ale, že jednání je v pořádku.

Jednoduše řečeno zničení cizího lesa není trestný čin, ale občanskoprávní. Majitel lesa se může soudně domáhat uvedení svého lesa do původního stavu, s tím rozhodnutí GIBsu nijak nesouvisí

2 0
možnosti
MT

To jsem netusil, ze mohu zdevastovat a pouzivat cizi pozemek a "zákon porušen nebude". Myslim ze se ta odporna 'demokracie' a 'svoboda' posunula o dalsi levl.

3 0
možnosti
RV

R72o37m95a58n 70V32o21l48n10ý

16. 11. 2018 6:10

Vítejte v České republice. Každopádně najmout si někoho s technikou, kdo valy přemístí za hranici pozemku by nemuselo být tak drahé, poté oplotit ze strany policisty. A poslat jim aspoň účet (aspoň symbolicky). Jinak se obávám, že se v českém státě spravedlnosti nedomohou.

5 0
možnosti