Diskuze

Vlak vezl nová auta, z jednoho po cestě někdo ukradl všechna kola

Jen pár hodin vydržela kola na autě, které opustilo naložené na železničním vagonu továrnu v Mladé Boleslavi. Než totiž vlak dojel do cílové stanice v Bohumíně, někdo si je nelegálně přivlastnil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

a proč k tomu nedodali i možnost, kde si ona ztracená kola mohou původní majitelé zpět levně koupit? není to třeba tady u specialisty na kola: https://auto.bazos.cz/inzerat/168859676/skoda-octavia-4-alu-kola-lyra-5x112-2055517-celorocni.php ?

0 1
možnosti
JK

To jako, že je 16. května štípnul, najel s nima cca 15000 km (podle udávané hloubky dezénu) a 19. května je nabízí na prodej? 8-o

Krom toho, že by výrobce montoval na nový auto 3 roky starou gumu, se mi jeví dost nepravděpodobný.

Takže s ohledem, že neumíte přečíst, co inzerát nabízí, není ten váš výpotek ani k zasmání...

0 0
možnosti

Tak stane se. Jeden cas to bylo u nas na sidlisti skoro na dennim poradku. Taky mi ukradli kola z mesic stary firemni Vectry. Koukal jsem na to rano jak puk. Nastesti jsem ji mel doma legalne.

0 0
možnosti
MP

Ještě že neukradli kola z vagónu.

3 0
možnosti
AN

Zase nas DeDeRoni predbehli.

Ukradli 120 tun kolejnic,

zprava z WEBu:

120 Tonnen Bahnschienen haben Unbekannte in Naumburg (Saale) gestohlen. Nach Angaben der Bundespolizei vom Mittwoch handelte es sich dabei um alte Gleise im Wert von rund 40 000 Euro, die auf einer Straße gelagert waren.

1 0
možnosti
TM

Ono se tam do nedávna asi nijak extra nekradlo. I mnohé fabriky jsou v Německu a v Rakousku bez vrátnic a nějaké ostrahy. Fabrika se proste na víkend nějak zavře/zamkne a hotovo. Že tam jsou věci za statisíce €, to už se nijak neřeší.

0 0
možnosti
Foto

Jen co vlak zastavil na Moravě, kola byly fuč. Tak kdepak je problém?;-D

4 1
možnosti
JM

Vlak vyjel o půlnoci z Čech, někdy nad ránem vjel na Moravu a v poledne to Moraváci zjistili. Vzhledem k tomu že je nanejvýš pravděpodobné, že se to kradlo pod rouškou tmy, tak je jasné kdo tady krade.

4 0
možnosti
LK

U nás bych se nedivil, kdyby se během zastávky ztratila lokomotiva.

13 0
možnosti
AN

Pocemu my neidem ?

Izmenajem masinku - masinku za vodku

0 0
možnosti
Foto

Prostě : vozme zboží po kolejích!!

0 7
možnosti
LK

Po kolejích je to fajn, tam se mají náklady převážet. Ale naše železnice nemá kapacitu, nejsou seřadiště. Hlavní osobní přeprava stále jede po stejných kolejích jako nákladní. Pak proste ty vlaky dlouho někde po nocích stojí a náklad mizí no. Příležitost dělá zloděje.

Ale rozhodně je lepší, když náklad jede vlakem, než když se motá na dálnici a silnici.

3 0
možnosti
JS

J54a47n 26S12t90a87r91ý

17. 5. 2023 14:04

A je jisté, že kola někdo ukradl? Třeba tento model v základu kola nemá. Škodovka byla v osekání základní výbavy vždycky něco extra ;-)

3 3
možnosti
LK

V základu to už snad i bez dveří ne? Nebo jenom bez oken? Zatím ...

0 0
možnosti
JZ

Chápu, že "..jeden vůz je bez kol" je citace, nicméně by to mělo novináře trochu zaujmout a zjistit a napsat více. Tato věta se dá přece chápat tak, že auto nemá kola. Tedy žádná kola. To by znamenalo, že se někdo někde připlížil ke stojícímu vlaku, odmontoval jednomu z aut kola na své straně a pak vlak podlezl/přelezl, aby odmontoval i kola z druhé strany. Nebo ukradl jen ta dvě kola? Proč ne ještě další dvě na stejné straně z dalšího auta? Že by na to nezbyl čas? Ten článek mi připada trochu neúplnej. Jako díky za info, ale příště prosím pečlivěji.

0 5
možnosti
MR

M56i17l48a12n 24R94h57e81i71n

17. 5. 2023 15:22

Ja nevim, pokud vam nestaci formulace "jeden z vozu je bez kol" a prijde vam z nejakeho duvodu nejasna, tak se muzete podivat na prilozene fotografie. Na nich jasne uvidite vuz, kteremy chybi 4 (slovy "ctyri") kola.

5 0
možnosti