Diskuze

V okolí dolu Turów přibudou vrty, změří dopad těžby na českou vodu

V okolí polského hnědouhelného dolu Turów u českých hranic se rozšíří síť vrtů, které zjišťují množství podzemních vod. Přibude šestnáct nových stanic, schválila česká vláda. Fungovat by měly nejpozději od dubna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vláda včele s ministrem ŽP kolem tohoto polského zločinu proti přírodě a sousedům z českých přilehlých vesnic našlapuje už dlouho jako tichošlápek a bojí se udělat razantní krok k odvrácení tohoto ekologického padoušství.

0 0
možnosti
Foto

Jaký razantní krok máte na mysli?

0 0
možnosti

....se to vzalo za špatný konec....místo toho,aby se zdejším lidem/Trojzemí/ umožnilo mít práci -důl a elektrárnu a rozumně využít bohatství země a Unie na to ,aby se důl v místech,kde už je vytěžen zpátky zavážel tou horou hlušiny...vysoká je 450metrů a brání proudění vlhkého vzduchu od moře-což bylo běžné posledních 4300let.....tak se válčí o vrty a slovíčkaří....ono díky té elektrárně jsou tady na trojzemí vzdělaní lidé a inženýři....a v podstatě tady živí 30tis.lidí ....tak rozum do hrsti a u všech krok zpátky a ne si hrozit soudama....ekologi využít k tomu,aby řídili celou nápravu věcí s chladnou hlavou a rozumnou praktičností ....ono je lepší využít inteligence k nápravě než k výdajům za právníky......8-o:-/:-)

2 6
možnosti

aha, a kolik tam pracuje diky te elektrarne vzdelanych lidi z Nemecka a z Ceska? nesla by ta cisla ponekud konkretizovat?

2 2
možnosti