Diskuze

Žena napadená dogou stihla jen pozdravit. Pak si soused vybavuje křik a krev

Pes stejného majitele ve vsi řádil už mnohokrát. To tvrdí obyvatelé obce Pihel, kde argentinská doga napadla seniorku. Žena později v nemocnici zemřela.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

je to jen o vychove psa a o zodpovednem pristupu majitele / chovatele.. o nicem jinem.. pokud se tohle stane je to JEN chyba majitele / chovatele, nikoho jineho... tady je to tedy tezke ublizeni na zdravi s nasledkem smrti z nedbalosti....

2 0
možnosti
JM

J37a15n 88M91u15c61h20a

21. 2. 2019 10:51

tak majitel si doufám půjde tak na deset let odpočinout do lochu....

2 0
možnosti

M58a75r56e58k 97Š44o63t36t

20. 2. 2019 8:20

Utratit je třeba majitele, ne psa.

4 0
možnosti
KW

Typicky ignorantské chování policistů. Kdy by řádně konali svoji povinnost, k tragedii nemuselo dojít. Takových lidských arogantů jako je majitel vraždících psů je v našich městech a obcích bohužel hodně. Jenže "ruka zákona" na to kašle.

1 2
možnosti
MK

"Slíbil nám že psa utratí." No to si vzpoměl brzo. Spíš než utratit psa by patřilo zavřít majitele.A protože ty útěky byly i přes upozornění opakované zasloužil by trest při horní hranici sazby. Těch 5-6 let by možná odradilo i ostatní nezodpovědné chovatele.

3 0
možnosti
KC

I přes podobné tragédie si myslím, že není potřeba zavádět nové zákazy, nová omezení a nové povinnnosti ohledně chovu psů.

Cesta k předcházení podobných tragédií vede přes zlepšování vymahatelnosti platných zákonů.

K čemu by bylo nějaké omezování chovu bojových plemen, když se úřadům klidně vysmívá někdo, kdo nelegálně chová velké kočkovité šelmy, když člověk, který opakovaně porušuje soudem uložený zákaz chovu psů neskončí ve vězení, když člověk, kterému pes opakovaně utíká a napadá lidi či jiná zvářata, neni potrestán, dokud se nestane něco opravdu vážného, když ve vězení nekonči lidé, kteří opakovaně porušují zákaz řízení motorových vozidel atd.?

Věřím, že této tragédii se dalo zabránit důsledným vymáháním platných zákonů.

4 2
možnosti
SS

a jak si představujete takové vymáhání? já si naopak myslím, že jediným, řešením jsou tvrdé tresty, dokonce bych šel tak daleko, že bych souhlasil s exemplárními tresty: někdo kvůli tobě umřel, kvůli psovi, kvůli řízení, kvůli chlastu, jseš první, tak aby si osttatní dali majzla, 30 let natvrdo.

2 0
možnosti
PV

P34e22t10r 46V32o12č50k88a

19. 2. 2019 9:03

I já přidávám svou poklonu a hluboce smekám před těmi sousedy. Pokud má nějak vypadat hrdina, tak takhle. Jinak hodně smutná a zbytečná smrt;-( Ten majitel musí být totálně vypatlanej.

6 0
možnosti

Majitele zavřít a psi utratit.

4 0
možnosti
NG
KB

Klobouk dolu pred mladym parem za okamzitou pomoc napadene starenky ...

6 0
možnosti
LL

Tak snad už za tohle bude trest natvrdo a ne nějaká zoufalá podmínka.

9 0
možnosti