Diskuze

Dluhy a nevyužité areály jsou pod Ještědem i deset let po MS v lyžování

Prchavá sportovní prestiž, ale i nevyužité moderní areály, desetimilionové dluhy a trpké soudní tahanice. Liberec deset let od MS v klasickém lyžování podle kritiků stále doplácí na pořadatelství mamutí akce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

No, první KO Šampionátu dali Korytářovi Zelení žalobou u tehdejší ministrině školství Kuchtové. Toho samozřejmě zneužil Jindra a Soukup pro prosazení Kateřiny. Další totální chaos v tom udělali redaktoři právě Idnes. Předražená preference ubytování do Prahy, Přemrštěné vstupné na stadiony... Je dost pravděpodobné, že kdyby nedošlo k “puči” a celou záležitost nepřevzala banda z Prahy, výsledek mohl být podstatně lepší. Pamětníci jistě vzpomenou na články Idnes té doby. “Kdo můžete, opusťte město, budou zácpy” Atd. Perfektní reklama Mistrovství světa. Kdo nevěří, dám články k dispozici. Z počátku bylo nadšeni, po PUČI, výsledek je patrný. Nevím proč je tady zakořeněna taková malost, že nejsme schopni uspořádat takovou věc, jako je Mistrovství světa. Prostě Liberec si dovolil “příliš” a to někdo neskousl.

0 0
možnosti
LS

Tak proti tomu co prováděl Zátopek je tahle holka úplnej miláček

0 0
možnosti
PR

rozvedte tu myslenku. to me fakt zajima...

2 0
možnosti
JS

J22a60n 82S48t45a81n24ě52k

18. 2. 2019 15:50

Ach ano... pamatuji si to jako by to bylo vcera... Kacka Nojmanova a mistrovstvi sveta v klasickem tunelovani, skoda jen, ze nebyly dalsi rocniky... o ucastniky by u nas nebyla nouze :)’

8 1
možnosti
JP

ČR získala pořadatelství v roce 2004. Viz špatné zafixování kursu švýcarského franku a ztráta 35 milionů....To jako Bemovu olympiádu by dělalo ANo s Krndou nebo pirati

0 0
možnosti
MB

Kateřina je vysmátá, provozuje svůj penzion a navíc působí na Ministerstvu obrany jako referentka. Nějaký dluh ji přece vůbec nemůže zajímat.

16 1
možnosti
ZC

Pro mě zůstane Neumannová vynikající lyžařkou, na jejíž vítězný dojezd na OH asi nezapomenu. A tu pozávodní kariéru nechám komentovat ostatním diskutérům...

2 0
možnosti
KS

Je to škoda, protože ze sportovního hlediska bylo to mistrovství výborné. Za těch deset let se tam mohlo konat několik menších mistrovství, juniorské, univerzitní, amatérské soutěže atd. A teď už se mohla pomalu podávat druhá kandidátka. Z Liberce dneska mohlo být evropsky významné zimní středisko. A je tam leda tak prd.

6 0
možnosti
MJ

Dluhy a nevyužité areály jsou pod Ještědem i deset let po MS v lyžování, otázkou spíše je, jak to že ti co je zavinili nejsou ještě 10 po MS v base?

19 0
možnosti
MP

Možná, kdyby se peníze na nevyužité můstky a arealy použily hned na opravdu kolejí a výstavbu bytů, mohl být účinek stejný a navíc bez dluhů.

9 0
možnosti
MV

V článku hlavně chybí ta podstatná událost, která se stala před samotnou akcí a to odstranění původního organizačního výboru v čele s Kumpoštem a místo toho nastrčení Kačenky...

29 0
možnosti