Diskuze

Mácháč plný kriminality. Takový byl festival taneční hudby v Doksech

Loupež, namol opilý řidič, zdrogovaní lidé volantem a odhalení obchodníci s drogami opepřili v nejhorším smyslu festival Mácháč, který se odehrával v od pátku do nedělního rána v Doksech. Pořadatelé ho označují za největší tuzemský beach open air festival elektronické hudby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Máchovo jezero" je docela pěkný název, ale zp*asit ho na "Mácháč" si takový výsledek zaslouží ...;-€Rv

0 0
možnosti
KW

Hudební produkce na Mácháči považuji za nehoráznost. Zvuk se nese po vodě a vyhání všechny hosty, kteří přijeli na klidnou rekreaci. V mém okolí je již mnoho lidí, kteří kvůli letním hudebním produkcim přestali Mácháč navštěvovat a raději navštěvují krásná Lužická jezera, kde je klid, pohoda a kulturní prostředí, které Mácháč tolik postrádá. Macháč dnes připomíná spíše poskomunistický skansen, a to jak nečistotou, nabídkou dřevenkami s občerstvením, tak skladbou návštěvnků nevhodných hudebních produkcí.

1 0
možnosti
LL

Tak si říkám před čím nás tyhle policejní manévry vlastně chráni? Že se někdo zhulí večer při hudbě na pláži? No a co? Dokud nikoho neohrožují co je komu do toho? V týhle zemi se dějí na nejvyšší úrovni prasárny a ovce a koblihy z toho mají orgazmus že zase někomu fízlové zkomplikovali život. Svoboda po česku, ten bolševismus tady pořád řádí...

3 7
možnosti
KW

Bolševizmus připomínají primátům podobní účastníci technopárty a arogance pořádatelů "open air" hudebních produkcí v rekreačních oblastech, které přilákají klientelu, která znečistí široké okolí, zničí flóru a zažene fauny na kilometry daleko. Kelímky, plechovky, igeliťáky a zašpiněné papíry pak jen dokumentuje kulturní úrověň techo návštěvníků,.

2 0
možnosti
JD

J66a67n 56D91l79o75u63h25ý

24. 8. 2019 21:03

Ta pláž se jmenuje Dlůček a je to v Koksech. Opravte si to. Tam se jezdi policajti z dopravky ucit testovat ridice na drogy

0 0
možnosti
TB

„Muž mladé ženě nejprve podrazil nohy, a když spadla na zem, vytrhl jí telefon z ruky a chtěl s ním utéct,“ dodala policistka. „Naštěstí byla nablízku ochranka, lupiče zadržela a předala ho nám. Pachatel se nyní nachází v policejní cele.“

Napadená žena je v pořádku a žádné zranění neutrpěla. Zatčenému zločinci hrozí za loupež až deset let vězení.

10 let???? Není to trochu mimo? Deset let u nás nedostane pomalu ani vrah.... politici, co kradou desítky miliónů si v nejlepším případě odsedí pět let... a tady má hrozit maníkovi, co podrazil ženské nohy a vzal ji telefon z ruky, deset let???

3 2
možnosti
JH

"Až" deset let. Horní sazba trestného činu loupeže. K jejímu udělení asi není důvod, to ale není věcí posouzení policejního orgánu, zejména ne mluvčí.

2 0
možnosti
ME

Já tam byl a lidi v pohodě, nekonfliktní. Že tam někdo bere drogy? Ano, ale špinavý perníkáře jsem tam neviděl. Projděte se někdy po hlavním nádraží v Praze, ať vidíte feťáky:)

2 2
možnosti
Foto

A pak za volantem je to taky v oukeji???;-O

0 0
možnosti
LK

Dneska už se člověk nemůže ani v klidu zhulit

0 0
možnosti
MM

V klidu asi jo. Jenže - na Mácháči nejspíš moc klid nebude...

0 0
možnosti
DK

Na to, ze meli obsazene vsechny pristupove cesty, nadrazi, a i po Doksech pohledavali lidi, primo na festivalu milion tajnych, tak je to fakt teda uspech..

5 0
možnosti
JS

Předvolební sraz pirátů.

6 4
možnosti
Foto

Bartoš: my nepůjdeme do vlády s Babišem, my půjdeme do vlády jedině s matrošem.

>vtip<

6 0
možnosti
Foto

Odkdy je Mácháč techno festival? Nebo policie má za techno veškerou elektronickou hudbu? Měl jsem za to, že Mácháč je přehlídka toho nejmainstreamovějšího a nejplytčího EDM.

7 0
možnosti