Diskuze

Liberci hrozí žaloby za chyby v územním plánu, varuje náměstkyně

Veřejné projednávání by se mělo udělat celé znovu, teď si město hodně koleduje. Tak vnímá práci na novém územním plánu Liberce náměstkyně primátora Karolína Hrbková. V září chce proto na zastupitelstvu navrhnout, aby se lidé mohli k územnímu plánu znovu vyjádřit. Jinak prý hrozí soudní žaloby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan primátor je velký zastánce zájmů velkých firem. Nejprve se bil za zájmy slovenského investora při pronájmu areálu na Ještědu, teď se bije za zájmy automotiv firmy, která by ráda v Ostašově vytvořila další průmyslovou zónu. A jeden by řekl, že by měl jednat v zájmu občanů Liberce. Ne tak pan primátor, mimochodem volený jako Anonysta.

0 0
možnosti
Foto

Chyba, pane Pokorný. Biju se rozvoj města, nikoli za jeho stagnaci či dokonce úpadek. Ti druzí používají slova či slovní spojení jako "průmyslová zóna" u ploch, kde má vyrůst jedna (!!) firma. Aby vás řádně vyděsili a vy pak měl na co nadávat. A co je špatné na pronájmu lyžařského areálu, který městu generoval ztráty v řádu desítek milionů? Areál zůstane v majetku města, soukromý investor do něj nalije stovky milionů, bude modernější a pro obyvatele nebo návštěvníky Liberce atraktivnější. Aniž by to muselo platit město z vlastní kapsy.

Přeji hezký den a nezapomeňte, že když se to píše v novinách, tak to skutečně nemusí být ještě pravda.

P.S. Moje přímá řeč uvedená v článku není moje řeč, ale status na Facebooku. Paní redaktorka se ani neobtěžovala zvednout telefon a zeptat se mne přímo. Asi se noviny takto dnes dělají.

0 0
možnosti