Diskuze

Politici odsuzují pletky BusLine. Mnoho let vydíral kraj, říkají

Antimonopolní úřad pomohl firmě BusLine ve stamilionových sporech. Jeho ředitel Petr Rafaj pak letěl s lidmi z BusLine do Amsterdamu na VIP zájezd. Na řadu zakázek, které úřad šetřil, to vrhá podezření.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

V94í93t 79P18r90č37í88k

22. 6. 2019 11:39

Antimonopolní úřad pod vedením zkorumpovaného Babišova služebníka Rafaje by se klidně mohl jmenovat Monopolní úřad. Co však od úřadu očekávat ve státě, kde budování mocensko-ekonomického monopolu je hlavním posláním vlády.

6 1
možnosti
JH

Hlavně BUS line je malá firma. Co když ho pobízeli hráči jako Unipetrol, Agrofert, PPF v daleko větších kauzach?

To asi odolal.

5 1
možnosti
Foto

Jasně. Byl pevný jako skála.

2 0
možnosti
P"E

V Česku ve všech krajích by měla fungovat ČAD. ČSA Praha, ČSA Střední Čechy, ČSA Jižní Čechy, ČSA Východní Čechy, ČSA Západní Čechy, ČAD Severní Čechy, ČAD Morava atd. tu by měl aktivně podporovat kraj i stát. Měla by také existovat jednotlivá pravidla a ceny. To samé co funguje u ČD jen by mělo jít o ČZD.

0 3
možnosti
JW

J43a36r39d41a 24W42o15l77f

23. 6. 2019 16:40

Z PLR do MLR vydám se z ČSSR SNB mé DKV si stoplo na TK. OHC či OHV či co má to DKV musí ihned na GO do ČSAO :-)

0 0
možnosti
OV

Politici a na ně napojení úředníci a kmotříci napříč politckým spektrem prostě po letech zjistili, že je možné brát úplatky, dělat kšeftíky, podvádět a ještě u toho klidně mlaskat. Nějak se obhajovat nebo nedej bože odstupovat, to je pro plebs - stačí mít plechový zadek a naučit se, že všechno, co na mě praskne, je kampaň, účelkovka, práce idiotských novinářů, a taky že odvolávat se a zdržovat soudy jde prakticky do nekonečna, když jsou peníze na advokáty. A ty jsou a budou, protože kšefty se točí. Ale takovou politickou kulturu a morálku si volíme, protože oni prostě makaj, i když hlavně do vlastní kapsy.

8 1
možnosti
FD

Ten nejvyšší politik udává kredit.

3 1
možnosti
ŠF

Je neuvěřitelné, že šéf antimonopolního úřadu je tak hloupý, že neodolá korupčním nabídkám a osobním výhodám, jako je např. lukrativní zájezd do zahraničí. Přece mu muselo být jasné, že ze členských příspěvků členů fotbalového svazu ty zájezdy financovány nejsou.Rv

7 1
možnosti