Diskuze

Knihu roku napsal Martin Hilský. Magnesii Literu má i policista z Přerova

Literární ocenění Magnesia Litera v kategorii Kniha roku letos získal profesor anglické literatury a překladatel Martin Hilský. Uspěl s titulem Shakespearova Anglie, kterou vydalo nakladatelství Academia. Oceněn byl i přerovský strážník Miroslav Komínek, autor kreativních policejních hlášení Městské policie Přerov.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Graruluji, pane profesore, uz jsem v pulce, moc zajimava kniha!

1 0
možnosti
Foto

Gratuluji panu Komínkovi do Přerova a všem kdo se na těch skvělých fejetonech podílejí. MP Přerov je super a to co dělá pan Komínek pro její propagaci je naprosto úžasné. Vždy se na každý příspěvek moc těším.

7 0
možnosti

gratulace do Přerova.....jejich FB nemá chybu !R^

6 0
možnosti

"Literu za knihu pro děti a mládež získal Bogdan Trojak a jeho Safíroví ledňáčci a Glutaman z nakladatelství Baobab." Jak Glutaman zásobuje markety škodlivými potravinami, které jsou plné chemikálií, což říkali moderátoři, to musí být pro děti téma jako hrom.;-D

4 0
možnosti

Soutěže v knihách považuji za naprostý nonsens. Vždy se jedná jen o subjektivní hodnocení několika lidí. Nejlepší světová literatura, jako kupř. Musilův Muž bez vlastností, Platonovův Čevengur či knihy Roberta Walsera nebo Ivana Bunina se rodila v těžkostech a prosadila bez jakýchkoli soutěží.

2 1
možnosti

To ovšem bylo v době, kdy nebyla televize, internet atd., takže lidi dneska potřebujou k četbě trochu postrčit, že.

0 0
možnosti

Hm, byla jsem presvedcena, ze to ma Karin Lednicka v kapse

1 2
možnosti

Gratuluji všem, ale konkrétně na příspěvky pana Komínka se těším jako malej smrádek. Jsou dokonalý. 

9 1
možnosti