Zpěvák a herec Tom Sean

Zpěvák a herec Tom Sean | foto: Profimedia.cz

VIDEO: Titulkovou píseň z české komedie Ubal a zmiz nazpíval Tom Sean

  • 0
Krimikomedie celovečerně debutujícího režiséra a scenáristy Adama Hobzika Ubal a zmiz názvem odkazuje na rané snímky Guye Ritchieho. V kinech ji bude pohánět stejnojmenná písnička od Toma Seana.

„Písničku jsem složil s mýma kamarádama Járou Divišem a Samuelem Gyertyákem, produkoval ji Honza Gajdoš,” konstatuje šestnáctiletý zpěvák Tom Sean Pšenička, rodák z irského Dublinu, odkud se s rodinou přestěhoval do Česka, kde momentálně na pražské konzervatoři studuje herectví.

Jeho matka Bohdana Gránská zpívala v punkové kapele, starší bratr David Gránský je známý herec, zpěvák a moderátor. Tom Sean má za sebou několik písní, které bodovaly na YouTube a udělaly z něj také hvězdu sociální platformy TikTok. Složil píseň Díky vám, kterou nazpívali herci ze seriálu Sestřičky. Hrál také v seriálech Modrý kód a Krejzovi.

Momentálně pracuje na debutovém albu, z něhož zatím zveřejnil skladbu Fine. Od zpívání v angličtině se sice na nějaký čas odklonil, ale na jeho první desce by v několika písních měla zaznít.

Film Ubal a zmiz má premiéru 8. 7. tohoto roku, hlavní role v něm hrají Matouš Ruml, Janek Gregor, Predrag Bjelac, Karel Dobrý, Martin Hoffman, Lucie Benešová, Leoš Noha a další.