Robbie drží svůj program v utajení

Program své pražské zastávky na turné drží zpěvák Robbie Williams v utajení. Hudebník, který v úterý vystoupí ve vyprodané hale na pražském Výstavišti, přiletěl do české metropole z Budapešti krátce po půlnoci. "Kolem 01:30 dorazil do hotelu," uvedl Petr Novák z agentury Interkoncerts, která koncert pořádá.

Deník Blesk uvedl, že britská popová hvězda si rezervovala luxusní prezidentské apartmá v hotelu Four Seasons s výhledem na Pražský hrad a Karlův most.

Williamsův doprovod - kapela, osobní strážci a další personál - obsadí celé jedno patro.  "Odřekl veškeré rozhovory pro média a tiskové konference," konstatoval Novák.

Není podle něj jisté, zda zpěvák ihned po koncertě odcestuje z Prahy. Williamsovo další vystoupení má být 6. listopadu v polských Katovicích, proto by jej jeho četní čeští fanoušci mohli v pražských ulicích zastihnout i ve středu. 

O popularitě devětadvacetiletého Williamse mezi českými fanoušky svědčí, že vstupenky na jeho pražský koncert byly vyprodány krátce po začátku jejich prodeje.

Podle informací z tisku jejich cena na černém trhu vzrostla až desetinásobně a
překupníci je prodávají za více než 10 000 korun. 

Williamse s Českem v poslední době spojují i zprávy světových bulvárních časopisů, podle nichž se zamiloval do dvaadvacetileté dcery slavné multimilionářky Ivany Trumpové, modelky Ivanky. 

V Británii a v celé Evropě je bývalý zpěvák chlapecké skupiny Take That považován za superstar, ale v Americe se mu stále ještě  nepodařilo plně prosadit. Pro svůj bouřlivý život je vděčným námětem společenských rubrik.

NA PÓDIU JE KRÁLEM. Robbie Williams začínal jako člen chlapecké skupiny Take That. Na své sólové dráze se vypracoval do první hvězdné ligy.