Ricky Martin míchá latinské rytmy s popem

Představitel současné popové scény Ricky Martin vydal své druhé anglicky zpívané album s názvem Sound Loaded. Úspěšný zpěvák, který prodal celosvětově přes 32 milionů alb a je držitelem cen Grammy, MTV a American Music Award, přichystal kolekci patnácti latino skadeb. Na CD samozřejmě nechybí ani známý hitový singl She Bangs, a to i ve španělské verzi, jehož videoklip stál neuvěřitelné dva miliony dolarů.

Ricky Martin navazuje na prodejní úspěch svého předchozího alba s příznačným názvem Ricky Martin, na kterém zkombinoval styly latino a pop, rodnou španělštinu s angličtinou. Jeho hudební novinka Sound Loaded je nahrána převážně v angličtině, tři skladby jsou i ve španělské verzi a jedna píseň je pouze ve španělštině. Jde tedy o zpěvákovo druhé anglicky zpívané album.

Populární zpěvák Ricky Martin získal v České republice dvě zlaté desky za prodej alb Vuelve a Ricky Martin a jeho singly Aria, Cup Of Life, Livin´La Vida Loca, She´s All I Ever Had a Private Emotion se pravidelně objevovaly na předních místech světových hitparád.

Sound Loaded

She Bangs

Saint Tropez

Come To Me

Loaded

Nobody Wants To Be Lonely

Amor

Jezabel

The Touch

One Night Man

She Bangs (španělsky)

Are You In It For Love

Ven A Mí (Come To Me)

If You Ever Saw Her

Dame Más (Loaded)

Cambia La Piel

Obal CD Ricky Martina Sound Loaded.

Ricky Martin