Diskuze

Pražský koncert Rammstein završila ejakulace pěny z gigantického údu

Svou hlučnou a ohnivou show opět předvedla v Praze populární německá kapela Rammstein. Před zhruba patnácti tisíci diváky vystoupila v sobotu ve zcela zaplněné O2 areně, po dvou letech od minulé pražské návštěvy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rad3on

13. 11. 2011 21:48
nazor na koncert

na Rammsteiny sem byl vcera poprve. Podle me dostali sve reputaci a udelali vynikajici show. Choreografie a efekty na jednicku. Zminim ale 3 mouchy,ktere mi trochu vadili.....1. Absence velkoplosne obrazovky-chapu, ze ji asi nechteli kvuli choreografii, ale divaci v hornich patrech skoro nic nevideli, v podstate jen poslouchali..... 2. kapela vubec nekomunikovala s publikem. Nevim,jak tomu bylo na jinych ceskych koncertech, nicmene na youtube je patrne,ze mluvit s lidma umi,tak proc treba vcera ani jednou mezi pisnickama nepromluvili s lidma? Ani jednou po pisnicce lidem nepodekovali za ohlasy, az na konci. Nemusi byt ukecani jako Demayo, ale trosku to vypadalo,ze si chcou jen odehrat a jit o dum dal....proste trochu nezajem z jejich strany...

0 0
možnosti

rad3on

13. 11. 2011 21:55
Re: nazor na koncert

3, fanousci. Ti byli dole na place obcas az nesnesitelne impotentni,

zejmena u predkapely Deathstars. Ale i u Rammsteinu samotnych.... Bylo

az s podivem sledovat bezmala pulku lidi v sektoru u podia,kteri jen

stali a cumeli.A to nemluvim o sektoru na stani, v podstate chybel

jakykoliv kotel a nejake pogo bylo vcera absolutne nerealne....docela ostuda. Ale jinak koncert hodnotim vysoko, ja sem si to uzil a docela me mrzelo, ze sem pred podiem nebyl, takhle jsem musel parit ze sedacky, coz bylo docela divne;-D .... za gramaticke chyby sa omluvam .)

0 0
možnosti

rammones

13. 11. 2011 22:05
Re: nazor na koncert

Stal jsem v sektoru na stani a vubec bych se nedivil, kdyby nezahrali pridavek. Lidi si ho vubec nezaslouzili, s par jedinci jsme se tam snazili rozpoutat nejake skandovani, potlesk atp. - a to jsme byli dost blizko podia - ale nic, hodne lidi stalo jak sochy.

0 0
možnosti

Zapi88

13. 11. 2011 22:09
Re: nazor na koncert

Na koncertu Rammsteinů jsem byl už dvakrát, tenhle jsem bohužel nesehnal lístek a musím ti říct jedno, že nikdy nekomunikovali s publikem. On to podle mě není ani koncert, ale jak říkáš - je to show. V tomhle ve světě nemají konkurenci. A je to jejich styl takhle vystupovat. Ale chápu, že se ti tohle nemusel zrovna dvakrát líbit.

0 0
možnosti

roedor

14. 11. 2011 15:00
Re: nazor na koncert

mě se to naopak líbí, žádný obvyklý podlejzání "ahoj Praho" a lidi učůrávají nadšením:-)

0 0
možnosti

roedor

14. 11. 2011 14:58
Re: nazor na koncert

byla jsem pod pódiem a nechápu, jak se tam vůbec trapnost jménem Deathstars ocitla. Těm jsem netleskala ani ze slušnosti.

0 0
možnosti

Lubenecnik

14. 11. 2011 17:42
Re: nazor na koncert

Till řekl v 1 písničce "ruce nahoru", už si nevzpomenu v který, stál jsem asi 3m od podia a skoro pod mostem, lidi moc nepařili, jen sem tam, na známější refrény, škoda no, spíš všeci točili na mobil, než aby si to užili, byl jsem na R.v pros 2004 tuším v T-mobile a pak až letos v O2, tento koncert jsem si užil víc, větší show než tehdy, co se komunikace týče, stačí mi Tillovy xichty během songů, je to hrozná "hérečka":-) celkově 100% spokojenost, celej den a noc prokalený, super koncert i vélet do Phy, peněz ani času nelituju, příště jdu zase!!! i předkapela se mi líbila, lepší to, než tam stát jako péra!

0 0
možnosti

Hanzin

13. 11. 2011 22:59
Re: nazor na koncert

O tom je Rammstein a jejich filosofie. Nikdy nekomunikovat s fanousky. Doporucuji hledat stare koncerty,napr. Live aus Berlin, tam to bylo zcela bez grimas. Dneska uz Richard i Paul delaji saskarny. Co se tyka Prahy,po zazitku s predchoziho koncertu v Praze jsem letos ani nejel. Vic nez polovina lidi tam jde,aby mohli rict Byl jsem na Ramm,jsou ted hrozne in. Z tvorby znaji max. Du Hast a Amerika. Doufam,ze pridaji do tour Ostravu,tam je sice dementni organizace,ale chodi tam hlavne fanousci. Gott weiss ich will kein Engel sein

0 0
možnosti

Achille Volfoni

14. 11. 2011 7:23
Re: nazor na koncert

O2 Aréna není na koncerty dělaná.Jsem rád,že R+ velkoplošnou obrazovku nemají a jedou "klasiku".To,že R+ nekomunikují s publikem je známá věc....byl jsem na Mutter tour,RR tour i LIFAD tour a pokaždé je to v první řadě o muzice.Lidi si kupují vstupenky kvůli muzice,show,zážitku......nikoho nezajímají prázdné tlachy.

Kolegyně byla na Anastaciu....a nějak ji to nenadchlo.Místo muziky poslouchala řeči,jak ráda cestuje po světě a co měla dobrého na snídani.Tohle lidi nebere.

0 0
možnosti

Franco37

14. 11. 2011 22:27
Re: nazor na koncert

Na koncertě Rammstein jsem byl třikrát. Na tom sobotním jsem nebyl, ale fakt je, že Rammstein s fanoušky komunikuje sice méně ale určitě nedá se říci, že by nekomunikovali. Dobře si pamatuji na to, že se dokonce občas snaží o pár vět v řeči lidí, kde vystupují. Zažil jsem i, že Till mluvil česky. A to, že bylo publikum pasivní se dá lehce vysvětlit tím, že na koncert Rammstein se jejich běžný věrný fanoušek jen tak nedostane. Řada již tak finančně nedostupných lístků totiž skončí na aukčních portálech, kde se cena vyšroubuje ještě výše. Každý si pak rozmyslí, jestli pojede na 3 kvalitní letní několikadenní festivaly, nebo na jeden večerní koncert.

0 0
možnosti