Kato a Vojta Kotek v klipu Prago Union

Kato a Vojta Kotek v klipu Prago Union | foto: Jan Kratochvíl

VIDEO: Prago Union zvou novým klipem na křest alba Made In Strašnice

  • 3
Pražská kapela Prago Union vypouští do světa klip ke skladbě Pokračujem v jízdě. Vedle frontmana Kata se v něm objevuje Vojta Kotek, který si střihnul roli nekompromisního policisty.

Při natáčení klipu si Kato na chvilku zavzpomínal na svoji řidičskou éru a vyzkoušel si rychlou jízdu v nabušeném Ferrari. Video věrně ilustruje text skladby a potvrzuje, že Katovy verše se vyplatí vnímat opravdu bedlivě. 

„Refrén jeď, jeď, jeď, fízl není zeď mi přišel zábavný a doufám, že lidi pochopí, že je myšlen v nadsázce. Sloky vychází z vtipu, který kdysi dávno vyprávěl v televizi Zdeněk Izer. Zapamatoval jsem si ho a zkusil ho převést do rýmů. Pár písniček proti ochráncům zákona už jsme nahráli, tak doufám, že policie vezme s humorem i tuhle,“ říká ke skladbě Pokračujem v jízdě Kato.

Desku Made in Strašnice kapela Prago Union pokřtí 10. listopadu na tradičním podzimním koncertu v pražském Lucerna Music Baru, kde se společně s nimi představí hosté Rest, MC Gey a Hugo Toxxx. V roli předkapely se objeví parta Tygroo.