Diskuze

RECENZE: Pearl Jam na albu Gigaton sbírají drobky po hostině

Hádali se Oasis a Blur, kdo je nejlepší britpopová kapela. Vyhráli Blur. Ta anekdota by se dala vztáhnout i na grungeový triumvirát Nirvana, Pearl Jam a Alice In Chains. Pointa? Vyhráli by Alice In Chains.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

50 % je hodne nespravedlivych, poslouchal jsem je vcera po ctvrte a vubec me to nenudi, oni se nikomu nevnucuji a za me by z te trojice vyhraly jednoznacne PJ za desky Ten a No Code

2 0
možnosti
DN

Muze me nekdo vysvetlit ty vtipy z uvodu ?

Blur, AIC

1 0
možnosti
JD

"Novinář" oslavující Selenu Gomez nebo blitky od Vanessy kritizuje muzikanty z Pearl Jam. Ach jo...iDnes no...

8 0
možnosti
PJ

P94e60t24r 36J52u31r29k34a

6. 4. 2020 17:37

Mně teda obvykle bylo celkem jedno, jestli je nějaká kapela součástí nějakého hnutí nebo nehnutí, ani mě nějak nezajímaly názory a proklamace, hudbu poslouchám kvůli hudbě. A na Pearl Jam se mi vždycky líbily jejich hudební nápady, zvláštní posloupnost akordů a nezaměnitelné charakteristické rysy, které ale neobšlehávají své staré věci, ale jako rukopis se otisknou a tvarují svými linkami nové věci. A jejich nové věci se mi líbí stejně jako ty staré.

6 0
možnosti
MK

" Tak já ti nevím, Karle, tady za pade, proc teda Rolling Stone 4/5, Metacritic 79% (0 negativních recenzí)? Jestli už i ten Jindra nebude spíš za zenitem. Ach jo. "

4 0
možnosti
MP

"Hádali se Oasis a Blur, kdo je nejlepší britpopová kapela. Vyhráli Blur."

nevypadl tam někdo z trojčlenky?

0 0
možnosti