Diskuze

Legendu rokenrolu čekají v Praze růže

Rokenrol slaví padesát let. Česko si výročí připomene koncertem klasika žánru Jerryho Lee Lewise. Na devětašedesátiletého legendárního pianistu a zpěváka čeká v Praze zaplněná Lucerna, limuzína a velká kytice růží k 69. narozeninám, které olavil 29. září.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

saldo

13. 10. 2004 9:36
Tom a Jerry
Divím se, že za zneužívání 13-ti leté holky nesedí dávno za mřížemi. Zřejmě dvojí metr platí nejen u nás. Dědek co rozbíjí piána a při produkci skáče po nich (další výstřelky už ani neuvádím), pro mě není dobrý muzikant, ale šašek a exhibicionista horšího zrna. Kromě toho jeho hlas je fádní a nezajímavý, což nahrazují "kila" tlučená do úmoru do klaviatury. Fakt nevím, odkud to jeho zbožnění pramení.
0 0
možnosti

zahorak

12. 10. 2004 21:14
Dustojne oslavy R´n´Rollu.
Uze se zdalo, ze na tohle velice dulezite vyroci  svetove kultury se v Cesku zapomene. Ale ne!  Do Prahy prijede Jerry Lee lewis!!!  Urcite to bude udalost roku a  drzme palce - at se to vsechno vydari.  Jeste tak do Prahy  pozvat a dostat   bojovniky R´n´R /v clanku jmenovane/ - Chuck Berry, Little Richard a Fats Domino! /Chuck bude koncertovat ve Francii a v Nemecku/.  Organizatorum je potrebne vyjadrit uznani pochvalu, za pripravu tehle velkolepe a jedinecne akce v Lucerne. 
0 0
možnosti