Diskuze

James Brown vystoupí v Česku

Do Česka přijede poprvé James Brown, jehož styl bývá popisován slovy sex i dynamit a který zpívá již padesát let. I proto se Brown na sobotním koncertu v pražské T-Mobile Areně představí jako velká persona populární hudby, která spoluvytvářela její dějiny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

baku

3. 9. 2004 11:52
Reflex
Ten rozhovor je pekelnej ...pokud se nejedna o vtip ze strany mr.browna, tak je  mi ho spise lito.
Chvili jsem litoval, ze na koncert nemuzu, ale ted jsem celkem rad.
Mimochodem jeho vystoupeni na glastonbury bylo prej nejslabsi ze vsech. Coz je vzhledem k jeho veku pochopitelne a je pochopitelne i to, proc se odehralo a bude odehravat az do smrti Browna za cenu jakekoliv kvality, kdyz v sobe mr.buhvikdo nema ani spetku soudnosti a citu ke kritice sebe sameho. Ten skorpion neni v jeho gatich , ale spise makovici :o) a radne jedovatej :o)
 
0 0
možnosti

Obracec_kalendare

3. 9. 2004 10:44
....
To je ale namachrovaná opička...........
0 0
možnosti

amstafik

3. 9. 2004 9:39
rozhovor v Reflexu
Jo, ja ten clanek taky cetla. Jeho hudba se mi libi, je to legenda a nejen pro cernoskou muziku toho udelal fakt hodne. Ale musim teda souhlasit, ze rozhovor s tak arogantnim a namyslenym clovekem jsem teda jeste nikdy necetla.
0 0
možnosti

Vojta1

3. 9. 2004 11:13
Re:
Nedal by se někde ten rozhovor na netu sehnat?
0 0
možnosti

johnik2004

3. 9. 2004 9:21
:0/
Ja jsem cetl rozhovor s nim ve vcerejsim reflexu. A co jsem tak pochytil tak, ze je to jen nafoukanej cernoch. Me osobne se jeho hudba nelibi.
0 0
možnosti