Diskuze

Elán vyjel na turné, dorazí i do Česka

Kapela Elán znovu vyrazila na koncertní pódia. Nové turné zahájila na rodném Slovensku ve Štúrovu. Během září hudební legenda dorazí i do Česka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mereja

1. 9. 2005 18:23
Soudruzi z Elána
 Čest práci soudruzi z Elána. Jak vypadá Česká mačka v Bratislavě? Nezapoměňte se přihlásit zde v Česku k vaší rodné straně KSS. PS. Nepotřebujeme vás zde. Berete práci naší nastupující generaci.
0 0
možnosti

oki hawkey

2. 9. 2005 6:00
Re: Soudruzi z Elána
poslouchej ty i..... pisi ti podruhe protoze ten prvni prispevek mi neprosel cenzurou...tam asi sedi ti tvi soudruzi ty lojzo..a jestli mas strach o tu vasi generaci ohledne prace..tak zacnete neco delat,tim mam na mysli ze  neuzivite sebe ale nebude ani na duchody...a o tom jestli tady nekoho potrebujeme nebo ne tak mi ver ze co tu nepotrebujeme jsou takovi .... jako jsi ty !
0 0
možnosti

J. Adamec

1. 9. 2005 15:52
Doufám, že koncerty nebudou nikoho obtěžovat hlukem
Těším se na měření hygieniků a rázné ukončení exhibice těchto vykopávek policejním zásahem.
0 0
možnosti

oki hawkey

2. 9. 2005 6:02
Re: Doufám, že koncerty nebudou nikoho obtěžovat hlukem
tak ty jsi uplny stupid jak ten mejera...
0 0
možnosti

Tom30

1. 9. 2005 15:44
Vašo
Ale Vašo Patejdl je hitmaker, jeho autorství v jiných projektech se mi vždycky líbilo. Myslím si, že on je takový slovenský Falco, protože je jeho tvorba úžasně hluboká a melancholická...
0 0
možnosti

Tom30

1. 9. 2005 15:41
Bohužel mě tam nepotkáte
Již od malička mám z hudby této skupiny deprese. Nejvíce z fistule zpěváka. Hudba, kteří tak všichni milují, do mého srdce neprostoupila. I když si myslím, že jsou to kvalitní lidé a muzikanti. Nespadli nikdy do stavu, aby se jejich songy stavaly nerozeznatelnymi - co pisnicka, to original. Studuji totiz i to, co se mi nelibi... Nedokazu to vsak pojmout vcelku...
0 0
možnosti