Kapela Kiss

Kapela Kiss | foto: Marie Stránská, MAFRA

Kapela Doctor Victor si plní sen, má nakročeno ke spolupráci s Kiss

  • 5
Pražská retro-rocková skupina Doctor Victor soustředěná kolem kytaristy Vojty Victora Bureše, má na dosah další úspěch. Členové legendární kapely Kiss si ji vybrali mezi desítku interpretů, z nichž tři si spolu s nimi zahrají na plachetnici při plavbě z Miami na Bahamy.

„Mám rád rockovou muziku sedmdesátých let a kapela Kiss patří mezi mé oblíbené. Hrají přes čtyři desetiletí a stále baví lidi po celém světě. Velmi mě těší, že jsme je zaujali, a bylo by skvělé, kdybychom si před takovou rockovou ikonou mohli zahrát,“ říká Bureš. „Budu rád, když nás fanoušci podpoří svým hlasem na stránce www.thekisskruise.com/soundcheck.“

Doctor Victor při vystoupení na soutěži GBOB v Thajsku, 2014

Kapela Doctor Victor v současnosti koncertuje ve Velké Británii v rámci svého druhého britského turné. Ve skotském městě Dunfermline v minulosti nahrávala třetí sólové album Danovi McCaffertymu z kapely Nazareth. V roce 2016 předskakovala australským velikánům AC/DC na jejich megakoncertu v pražských Letňanech.

Na plovoucím festivalu The Kiss Kruise se sólově představí i kytarista Kiss Ace Freshley, Robert J. Kulick, který s kapelou také spolupracuje, r’n’b skupina Vintage Trouble nebo kytarista a zpěvák Rafael Moreira s projektem Magnetico.

O své místo v line-upu akce se utká deset kapel ze Spojených států, Švédska či Japonska. O výhercích rozhodne přízeň a hlasování fanoušků.