Diskuze

Dead Kennedys nehrají jen hardcore

Když předloni na podzim po patnácti letech opět procitla k životu legendární americká skupina Dead Kennedys, byl to pro všechny její příznivce šok. Stěžejní kapitola v dějinách klasického, politicky vypjatého hardcore punku se totiž zdála navždy uzavřena. Ještě větší údiv vyvolalo, že se skupina vrátila bez svého frontmana Jella Biafry, kultovní postavy novodobého nonkonformního umění. V pondělí 3. března se Dead Kennedys představí v pražském Paláci Akropolis.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lobo

6. 3. 2003 11:35
Dead Kennedys? Proč ne, jen už tomu neříkejte punk a hardcore...
Jo, písničky DK jsou fakt dobrý - jedny z těch inteligentnějších, co se v punku objevují - a kdopak 4/5 z nich sepsal? No, nebyli to ti borci, co teď křižují po světě a hážou na Biafru špínu. Mimochodem, jestlipak víte, že chtěli prodat Holiday in Cambodia Lewisu do reklamky? A kdopak jim to zatrhl? Snad ne zase Biafra? I z toho by se dalo poznat, komu tu jde jen a jen o peníze...
0 0
možnosti

robert

4. 3. 2003 19:50
Ostry hosik.
D.Kennedys - su dobra skupina aj bez Jella B. To co si napisal je tvoj nazor - no nevnucuj ho inym. K bojkotu si mal vyzyvat, ked v Prahe saskovali tie ruske lesby.
0 0
možnosti

kazimir nelida

3. 3. 2003 14:06
Zblitky DK
DK - to je J. Biafra, dlouho nic, pak J.Biafra a pak páten zbytek z kapely. Vždyť ten zbytek kapely by bez Jella nikdy nic nedokázali. To jsou prostě jen hodní a slušní chlapečkové. Jedinej rebel je Jello. To byl ten prudič, kterej psal texty, co je cenzurav Americe zakazovala a dělal DK reklamu u soudů. Hned první singl "Holiday on Kambodia, kontroverzní politický text jim získal obrovskou popularitu. P
A navíc pěkně kecají, že mají plný koncerty. Možná u nás jo, ale v Německu na ně kvůli sporům s Jellem nikdo nechodí. A nejen v Německu. Prostě bez Jella jsou to sráči a každej pořádnej znalec by na ně v této době nkdy nešel. Bojkotujte hodný chlapečky, co nemají vyhraněný názory a hrajou si na rebely.
0 0
možnosti