Diskuze

David Kraus: Slečna Vondráčková mi je jedno

Mladý zpěvák David Kraus, jehož vyznání Zuzaně Norisové se v současné době line z většiny tuzemských rozhlasových stanic, přišel do redakce iDNES, aby on-line odpověděl na dotazy čtenářů. Většina otázek směřovala na dívky, kterým věnoval skladby na debutovém albu. A proč nevěnoval jednu z nich také Lucii Vondráčkové? "Slečna Vondráčková mi je jedno," odpověděl Kraus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stupnice

6. 6. 2002 22:38
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to se má to jeho CD jmenovat Koprová omáčka, když jeho jméno je od narození David Kraus ? A jen tak mimochedem kdo z vás si mohl vybrat tátu a mámu ? Já jsem se jim narodil......
0 0
možnosti

Michal

1. 6. 2002 20:19
Davide...
...slysel jsem jen tech nekolik par ukazek na Tvym webu, protoze ted uz rok bydlim v zahranici, ale presto: ta muzika fakt nic moc. Ja sam ji delam, treba ani ne na takovy urovni jako Ty, ale mirim upne jinam, nez vydat CD v takovym stupni kvality. Mas urcite na vic, tak proc jsi nepockal, takhle to opravdu chvilemi pusobi tak, jak to tady nekdo i kdyz trochu neobratne, popisuje. Taky se prehnane stylizujes, nevim, proc v pisnicce ,,Proc'', s jejimz textem se ztotznuji, nasadis hlas tak nizko, az to opravdu pusobi, ze to delas na efekt a tomu se mi nechce verit...Ale jinak gratulace k tomu, ze si tady nadzvedl tolik lidi, alespon se nejak projevili. S tim Tvym tatou...LIDI!! A TO KVULI TOMU ZE JE TO KRAUS NEMEL VYDAVAT TOHLE ALBUM? I KDYZ DIVNY...?
0 0
možnosti

helper

31. 5. 2002 17:01
zbytecnej blabol
Clovek by mel psat a zpivat az ma o cem. On nema a proto mele pyskem o nicem...
To, ze se snazi vytezit neco z toho, ze jeho fotr je relativne znamej svedci to, ze sve album nazval svym/jeho jmenem (za co ho nekteri chvali). Je o dalsi zbytecne album.  At si radsi najde normalni praci.
0 0
možnosti

Irena

31. 5. 2002 16:42
fakt dobry
Uplne nahodou se mi dostalo do ruky CD Davida Krause(ziju v USA a tak nam Zuzana bohuzel v radiu nehraje).Myslim, ze je to po dlouhy dobe hodne dobra ceska originalni muzika. Vzdycky jsem mela rada jeho rodice a humor jeho otce. Nedavno jsem zacla cist i knizky stryce Ivana. Myslim si ze jsou takova "normalni " vesela rodinka a drzim Davidovi palce.
0 0
možnosti

borec

30. 5. 2002 13:29
zakomplexovanej zmrd
Dle slov v jeho textech myslim, že je to zakomplexovanej ZMRD s vyšlapanopu cestičkou od tatínka.
0 0
možnosti

...

30. 5. 2002 23:09
Re: zakomplexovanej zmrd
ZMRD není vhodný slovo je to ČURÁK na n-tou
0 0
možnosti

roman

29. 5. 2002 21:40
kraus
fadni hudba, hloupy text i cely ten kolotoc okolo toho
0 0
možnosti

Standa

29. 5. 2002 10:05
Kraus
Mladý pán Kraus těží z toho, že je KRAUS. Kdyby nebyl, musel by pracovat a neměl by čas vymýšlet své debilní texty. Schází mu pokora, skromnost a sebereflexe. Nakonec proč ne, když se najdou omezenci a rádia, kteří mu to hrají a kupují, protože je to KRAUS.
0 0
možnosti

Tomáš Kubín

29. 5. 2002 9:44
je to hloupé, hloupější je, že redakci stojí za to o tom psát ...
Vyýplody D.Krause jsou hloupoučké, pravděpodobně se domnívá, že na co sáhne dostává punc geniality. Koneckonců se v tom potatil. arogantní oslnění vlastní genialitou se zdá Krausům vlastní.
0 0
možnosti

....

29. 5. 2002 8:49
Kraus
Je to totální vocas, ten když tu držku votevře v soukromí to je bonbonek za bonbonkem, o jeho fotrovi ani nemluvě...
0 0
možnosti

putin

19. 5. 2002 18:05
Fylyp Janda je trubka
0 0
možnosti