Diskuze

Album Shine prozařuje hlas Jany Kirschner

Příjemné místo k pobytu, prozářené sluncem i paprsky melancholie. Tak lze popsat chystané album Jany Kirschner, nazvané Shine (Svit).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sidth

6. 6. 2007 22:20
pajc Norah Jones

Fuuj, peknej pajc Norah Jones. Na pobliti :-©. Tohle bych se stydel vydat pod vlastnim jmenem. To je jak Eva und Vashek.... Shine, shine shine 

0 0
možnosti
T

Tyrion

10. 4. 2007 13:28
Dojmy mám pozitivní.

No, řečeno slovy autora článku mělo by to být efektní a vzdušné:-) Ale nevím.  Příjemná hudba to sice je. Neurazí ani nenadchne. Spíš hudba do nákupáku aby se líp prodávalo. Uhlazený produkt.  Hudební výrobek. Práce odvedená profesionály.

Jiné příměry mě nenapadají.

:-(

0 0
možnosti
DG

dj giovanni

29. 4. 2007 9:51
Re: Dojmy mám pozitivní.

Souhlasím s vašim hodnocením, ovšem mé dojmy pozitivní nejsou. Rozhovor o londýnské anabázi Jany Kirschner byl sice zajímavý až dojemný, její strádání ale žel v hudbě vůbec poznat není na rozdíl třeba bezpočtu hvězd, které se prosadily po živoření v Nashvillu. Jediná skaldba co vyčnívá je Shine, jinak všechny písně splývají v jednu bezbarvou hmotu bez šťávy, texty psané jen proto aby bylo co zpívat. Je vidět že se v angličtině necítí vůbec doma, co měla v Londýně v první řadě dělat by bylo zpívání v nějakým klubu každou noc, tak by se možná zbavila svého kuňkání. Také asi nemá nic naposlouchaného, včetně pracovníků Universalu - např. i nejnudnější píseň od Patsy Cline ze šedesátých let má větší drive než cokoli z tohoto alba. Takže sorry, ale tohle se ani trochu nepovedlo  a jak říkáte, možná na tom letišti či v obchoďáku ano, to je všechno. 

0 0
možnosti
XX

xaeris

25. 3. 2007 20:32
Mlekeke a prašule sem

V článku se to hemží výrazy jako USA či evropský trh, jeden by řekl, že tahle Slovena už na tom trhu mořná i aspoň jedno CD skutečně prodala.(sama sobě)?Nevím, zázraky se dějí, ale co vím, že na tuhle ostudnou a neomalenou promo reklamu muselo být zaplaceno palmáre v doláčích či eurech, a to je asi zatím to jediné, co mají zůčastnění s tímto trhem společného.

0 0
možnosti
DG

dj giovanni

29. 4. 2007 9:56
Re: Mlekeke a prašule sem

Tak, tak, i pan Vlasák se se svou slovní exhibicí v téhle recenzi snažil seč mohl - ovšem hudba se především má poslouchat, a tam ani krásná slůvka nepomůžou.

0 0
možnosti
OFVI

old fashioned Vince III...

24. 3. 2007 11:51
...

Kirschner a Mossová a Gilbertová a Sherová;-D;-D;-D

0 0
možnosti